Woningcorporaties en CED: een waardevolle combinatie

Woningcorporaties en CED: een waardevolle combinatie

Gepubliceerd op:

CED is een partij die vaak achter de schermen baanbrekend werk verzet voor verzekeraars, corporaties, vastgoedbeheerders en VVE’s. Met noodhulpverlening, taxaties en excellente herstel- en onderhoudsdiensten staan we uw klanten bij op het moment waarop het echt belangrijk is, zoals bij schades en storingen.

Wat van waarde is moet van waarde blijven
CED heeft een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Je huis en interieur is veel meer dan alleen stenen en meubels: het is je thuis, een plek vol herinneringen. Bezittingen, klein en groot, hebben betekenis en waarde. We werken dan ook vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen. Daarom is onze service niet alleen heel efficiënt, maar ook persoonlijk en empatisch. Klanttevredenheid, dat is waar het allemaal om draait.

Altijd op zoek naar vooruitgang
Bij CED geloven we in innovatie. Technologie biedt ons ongekende mogelijkheden om te voorkomen dat er problemen ontstaan. Daar maken we dan ook volop gebruik van. Denk aan internet of things, domotica en robotica waarmee we van woningen ware ‘Smart Homes’ kunnen maken. Of aan platforms waarmee we diensten zodanig kunnen verbinden dat er enorme kostenbesparingen ontstaan. Zo ontwikkelen we continu geavanceerde technologie die opvallende vooruitgang biedt.

Ik nodig u van harte uit bij CED. Dan laat ik u graag de kracht zien van onze combinatie: een hogere klanttevredenheid tegen lagere kosten. U kunt mij altijd bereiken via marcel.van.dijk@ced.group.

Marcel van Dijk
Commercieel directeur

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...