Linda Schalkwijk nieuwe directeur Woonbron

Linda Schalkwijk nieuwe directeur Woonbron

Gepubliceerd op:

Op 15 maart 2023 is Linda Schalkwijk begonnen als directeur bij woningcorporatie Woonbron. Ze krijgt onder meer de verantwoordelijkheid voor de regio Delft en de onderhoudsafdeling van Woonbron.

Met Linda Schalkwijk haalt Woonbron een ervaren directeur in huis. Linda werkt bijna 20 jaar vanuit verschillende invalshoeken aan goed wonen. De stedelijke vernieuwing vormt daarin een rode draad. Na haar studie Bouwkunde in Delft werkte ze van 2004 tot en met 2018 in Amsterdam voor verschillende woningcorporaties als onder andere gebiedsontwikkelaar, manager Gebiedsbeheer en manager Projectontwikkeling. Ook was ze twee jaar verbonden aan de TU Delft als onderzoeker, met specialisme op het thema gebiedsontwikkeling door woningcorporaties. Van 2018 tot voor kort werkte ze bij Vestia, als vestigingsmanager voor Rotterdam-Zuid, daarna als Regiomanager Den Haag.

Haar ervaring en profiel sluiten kortom naadloos aan bij de portefeuille waarvoor Linda bij Woonbron verantwoordelijk wordt. Dit is onder meer voor de regio Delft met circa 9.500 vastgoedeenheden en de onderhoudsafdeling, verantwoordelijk voor onder meer al het planmatig onderhoud van de woningcorporatie.

Linda Schalkwijk over haar keuze voor Woonbron: "De ambitie en cultuur van Woonbron spreken me erg aan. Ik kijk ernaar uit om samen met collega's, bewoners en partners bij te dragen aan Thuis in de wijk, want dat is waar Woonbron voor staat. Het is mooi dat ik dit mag doen in een gebied dat ik goed ken en met een brede verantwoordelijkheid op onder meer beheer én onderhoud.'

Bron: woonbron.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Kingspan Light + Air
Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...
BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...