NVT Engineering BV gaat van start met Lindenhove

NVT Engineering BV gaat van start met Lindenhove

Gepubliceerd op:

Op Lindenhove is op maandag 1 februari de intentieverklaring getekend. In deze intentieverklaring staan afspraken over de komende samenwerking. Een heugelijk moment omdat bij deze officieel het vertrouwen in Duurzaam & Comfortabel is uitgesproken.

Als goed voorbeeld van de Co-creatie gedachte is de intentieverklaring in goed overleg opgesteld. 10 minuten voor het moment van de handtekeningen werden de laatste aanpassingen nog doorgevoerd.

VvE Lindenhove gaat naar Nul op de Meter!! Duurzaam & Comfortabel gaat dit project in gang zetten.

Context
Het project Lindenhove te Apeldoorn is de blauwdruk die wij voor toekomstige uitdagingen aan het creëren zijn, in een zeer intensive samenwerking met o.a. BZK (Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties) zijn er meerde Verenigingen van Eigenaars benaderd om aan te haken.

De uitdaging
Uitgangspunt in de uitvraag is volgens het energiebesparing model realiseren van een besparing waarmee het onderhoud en de totaal renovatie kan worden gerealiseerd en tegelijkertijd een duurzame opwaardering komt betreffende de woningen. In 2013 is reeds een grootschalige binnen renovatie uitgevoerd, daarbij is rekening gehouden met brandveiligheid en toegankelijkheid voor rolstoelen. De aanleg van woningautomatisering (domotica) is gereed en op toekomstige uitbreiding voorbereid.

Het object
Lindenhove is een gebouw dat dateert uit 1973, staat op een unieke plek in Apeldoorn. Op de rand van het stad- en winkelcentrum en de groene en bosrijke buitenruimte. Het complex wordt bewoond door zowel oudere als jongeren. In het complex zijn de volgende faciliteiten opgenomen n.l. huismeesters, kapper, schoonheidsspecialiste en huishoudelijke hulp. De particuliere eigenaren zijn verenigd in een vereniging van eigenaars "Lindenhove" en hebben besloten zowel de buitenzijde van het complex alsmede de appartementen levensloopbestendig te renoveren zodat het gebouw toekomstbestendig wordt

www.onderhoudendgoed.nl

www.duurzaamencomfortabelbouwen.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...
GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
Smart Twin
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...