Gratis seminar over Intranet en document management

Gratis seminar over Intranet en document management

Gepubliceerd op:

Ontdek de kracht van SharePoint voor Woningcorporaties

U bent uitgenodigd voor het seminar "Ontdek de kracht van SharePoint voor Woningcorporaties” op donderdag 11 oktober in Amersfoort.

Ontdek de kracht van SharePoint voor Woningcorporaties

U bent uitgenodigd voor het seminar "Ontdek de kracht van SharePoint voor Woningcorporaties” op donderdag 11 oktober in Amersfoort.

Kant en klaar Intranet
Speciaal voor woningcorporaties heeft QS solutions een intranet op basis van MS SharePoint ontwikkeld. Het verbetert de interne communicatie en de samenwerking tussen afdelingen. En het zorgt voor tijdwinst, doordat informatie en documenten gemakkelijker te vinden zijn. Deze veelzijdige en gebruikersvriendelijke oplossing biedt u onder meer:

* nieuws en evenementen
* collega's vinden
* bedrijfsdocumenten publiceren
* elektronische formulieren
* bedrijfsmiddelen reserveren
* een beeldbank
* en meer.

Document management
Veel organisaties gebruiken een fileserver met gedeelde mappen voor het opslaan en delen van documenten. En dat met alle bekende nadelen. Wat is de laatste versie? Waar kan ik een specifiek document vinden? Wie werkt nu aan een document? Hoe heten documenten? Hoe kan ik het document beveiligen? SharePoint rekent af met alle nadelen van de fileserver.

De out-of-the box oplossing van QS solutions is eenvoudig aan uw specifieke wensen en uw huisstijl aan te passen. Zo bent u snel operationeel, tegen geringe kosten.

De praktijk bij ProWonen
ProWonen heeft in het afgelopen jaar een nieuw Intranet opgezet en ingevoerd. Rob Spit, Communicatie adviseur bij Prowonen, vertelt in dit artikel over zijn ervaringen. Wat ging goed, wat kan beter, waar staat ProWonen nu en waar gaat zij naar toe?

Meer weten?
Schrijf u dan nu in voorhet seminar "Ontdek de kracht van SharePoint voor Woningcorporaties" op donderdag 11 oktober in Amersfoort. Deelnemen is gratis en verplicht u tot niets.

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Oolders, Heijning & Voogelaar B.V.
OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...
Noodliften.nl B.V.
Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...