Beveilig uw eigendommen

Beveilig uw eigendommen

Gepubliceerd op:

Troax biedt een brede waaier aan systemen voor opslag en beveiliging van eigendommen. Wat uw opslagbehoeften ook zijn, Troax creëert een oplossing die daar goed bij aansluit. Opslagruimtes bestaande uit scheidingswanden van veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen. Gaaspanelen zorgen voor doorlatend licht en goede ventilatie, evenals bescherming tegen schade en inbraak.

Bij Troax kunt u terecht voor diverse paneelsystemen, waaronder een breed aanbod aan deuren en sloten met verschillende beveiligingsniveaus. In combinatie met ons afschermsysteem Caelum kunnen de gaaspanelen worden aangepast aan de meeste panden en opslagruimtes, ook als de plafonds schuin zijn. Er bestaat ook een variant in volle plaat voor ruimtes die volledig afgeschermd moeten worden en/of waarbij de inhoud aan het zicht onttrokken dient te worden. Materialen in onze standaardkleur RAL 7037 zijn altijd op voorraad voor snelle levering.

Combineer onze systemen voor unieke oplossingen
Onze drie systemen, elk met ander veiligheidsniveau, voor de beveiliging van eigendommen kunnen op diverse manieren worden gecombineerd en zo worden aangepast aan uw veiligheids- en opslagbehoeften. Een innovatieve manier om u te voorzien van een betaalbare en toekomstbestendige oplossing. Troax Classic is een instapvariant, voor ruimtes waar reeds een goede externe beveiliging is. Het Troax Medium paneel is een sterkere variant en wordt gebruikt in ruimtes met middelmatige beveiliging. Troax Safe is onze sterkste variant voor inbraakgevoelige ruimtes.
Voor buitentoepassingen hebben wij een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant. Op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

        

Een greep uit ons leveranciersregister

ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...
DataRotonde B.V.
Het enige integratieplatform dat echt alle applicaties en ketenpartners met elkaar verbindt ...