Willis Towers Watson

  1. Leveranciers »
  2. Verzekeringen »
  3. Risk Management »
  4. Willis Towers Watson

Willis Towers Watson

Bezoekadres
Prof. E.M. Meijerslaan 5
1183 AV Amstelveen
Corr.adres
Postbus 75201
1070 AE Amsterdam
Contactgegevens
Telefoon: +31 88 543 3000Over Willis Towers Watson
Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden.

Sinds de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 45.000 werknemers in meer dan 140 landen en markten. Wij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en kapitaal effectief inzetten om organisaties en medewerkers te beschermen en te versterken. Ons unieke perspectief stelt ons in staat om verbindingen te zien tussen talent, middelen en visie – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert.
Together we unlock potential.

Van oudsher zijn wij nauw betrokken bij onder andere overheden, gemeenten, waterschappen onderwijsinstellingen en woningcorporaties. Met onze jarenlange ervaring in de Nederlandse publieke sector en onze internationale kennis zien wij het inventariseren en analyseren van risico’s, bemiddelen bij het afsluiten of verlengen van het verzekeringsprogramma en het behandelen van schades als onze kernactiviteiten.

Een greep uit onze oplossingen voor woningcorporaties:

  • WillPlace: De optimale oplossing tegen de scherpste prijs;
  • Willis Towers Watson Construction All Risks: Behoud zelf de regie met de vernieuwde Willis Towers Watson Construction All Risks (CAR) verzekering
  • Preventie “Tools”: Beoordeel uw risico’s;
  • Willis Towers Watson Blue: Een inzichtelijk risicoprofiel versterkt de onderhandelingspositie met verzekeraars.
WillPLACE
De optimale oplossing tegen de scherpste prijs
Een goed advies is gebaseerd op ervaring, expertise, kennis en data. Om beslissingen te kunnen maken op basis van feiten speelt het verzamelen en analyseren van data een steeds grotere rol in het adviestraject. Daarom hebben wij vanaf 2012 meer dan 100.000 wereldwijde verzekeringstransacties geanalyseerd en de resultaten hiervan verwerkt in ons platform WillPLACE.

WillPLACE combineert de kennis van onze medewerkers van de verzekeringsmarkt markt met hedendaagse IT-technologie, op een manier die volledig nieuw is. Het systeem maakt het voor onze medewerkers mogelijk om de in ons bedrijf aanwezige kennis over de verzekeringsmarkt optimaal te benutten en in te zetten om de in de verzekeringsmarkt beste oplossing te vinden voor onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat WillPLACE een innovatief platform biedt en dat het gebruik hiervan er toe zal leiden, dat wij beter dan ooit in staat zijn om de juiste marktpartij voor iedere woningcorporatie te selecteren en te adviseren.

Behoud zelf de regie met de vernieuwde Willis Towers Watson Construction All Risks (CAR) verzekering
Bij elk bouwproject van een woningbouwcorporatie bestaat kans op het ontstaan van schade aan het werk of eigendommen van omwonenden (derden). Deze schade dient professioneel opgepakt te worden om groot financieel verlies en reputatieschade te voorkomen. Een adequate eigen CAR-verzekering is daarbij van groot belang. Dit wordt nog eens benadrukt door het feit dat de schadelijdende derde mogelijk één van uw eigen huurders is.

Voorkom dat uw huurders van het kastje naar de muur worden gestuurd met de volledig primaire aansprakelijkheidsdekking.

De CAR verzekering biedt niet alleen een uitgebreide dekking tegen een zeer scherpe premie, maar ook een volledig primaire aansprakelijkheidsdekking. Dit betekent, dat de schadelijdende partij de schade kan claimen bij uw organisatie, ongeacht welke van de bij de bouw betrokken partijen aansprakelijk is. Hiermee voorkomt u dat huurders van het kastje naar de muur worden gestuurd. Lees meer over de Willis Towers Watson CAR verzekering bij onderstaande downloads.

Preventie: Beoordeel uw risico’s
Effectieve preventiemaatregelen beperken niet alleen de schadeomvang, maar hebben ook een positieve invloed op de verzekeringsvoorwaarden, schadelast en de te betalen verzekeringspremie.

Willis heeft diverse tools ontwikkeld, waarmee u meer grip krijgt op veel voorkomende risicovolle omstandigheden. Eén van deze tools is het uitvoeren van een zogenaamde “Wijkschouw”. Met de hieruit voortkomende aanbevelingen bent u in staat op relatief eenvoudige wijze veel voorkomende risico’s weg te nemen dan wel beter in de hand te houden.

Willis Blue
Een inzichtelijk risicoprofiel versterkt de onderhandelingspositie met verzekeraars
Met Willis Blue heeft u inzicht in de risicofactoren en de impact van risico’s op uw organisatie. Samen met u definiëren, beoordelen en verbeteren wij het risicobeleid. Alle bevindingen en acties worden vastgelegd in een web-based managementsysteem, waarmee u continue de status kunt monitoren.

CONTACT:
Wenst u naar aanleiding van deze informatie een afspraak te maken met één van onze consultants, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Willis Towers Watson
Willis BV
Afdeling Public

Maarten Boersen
Tel: (0)88 543 3944
Mob: 06 - 23484513
Maarten.Boersen@willistowerswatson.com

Harold Reijnders
Tel: (0)88 543 3931
Mob: 06 - 23924749
Harold.Reijnders@willistowerswatson.com

Cor Ekelmans
Tel: (0)88 543 3920
Mob: 06 - 53645749
Cor.Ekelmans@willistowerswatson.com

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Overtuig uzelf van ons vakkundig advies met de zekerheid van een zeer uitgebreid assortiment ...

AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...