Pre-Lite

  1. Leveranciers »
  2. Duurzaam »
  3. Pre-Lite

Pre-Lite

Bezoekadres
Handelsweg 13C
3881 LS Putten
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 236 6 050
Bij VVE complexen en Woningcorporaties zijn er veel gemeenschappelijke ruimtes, zoals de centrale entree, galerijen, trappenhuizen, bergingen en parkeergarages. Bewoners willen graag nette en goed verlichte algemene ruimtes, waarbij ze zich prettige en veilig voelen. Daarnaast speelt duurzaamheid en energiebesparing een belangrijke rol, waardoor de kosten voor de bewoners sterk worden gereduceerd. De LED armaturen van Pre-Lite kunnen dankzij sensoren licht brengen waar en wanneer het moet. Door een volgsysteem krijgen passanten automatisch licht. Wanneer iemand is gepasseerd, dimt de verlichting na enige tijd tot een minimumniveau of wordt desgewenst helemaal uitgeschakeld. Dit helpt om energieverspilling tegen te gaan en de kosten verder te reduceren.

Goede en energiebesparende LED verlichting zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een mooie uitstraling van het bewoners complex. Pre-Lite heeft tal van oplossingen voor bewonerscomplexen: functionele armaturen en armaturen die accenten aanbrengen. Verlichting die past bij de uitstraling van uw gebouw.

De intelligente LED lichtsystemen van Pre-Lite zorgen voor een helder en gelijkmatig licht, zonder schaduwvorming, wat bewoners een prettig en veilig gevoel geeft. Daarnaast zorgen ingebouwde bewegingssensoren van onze armaturen in deze algemene ruimtes ervoor dat er geen energie wordt verspild.

Neem eens een kijkje bij de door ons uitgevoerde projecten voor VVE’s en Woningcorporaties

Bekijk hier de Pre-Lite video
Wilt u alvast kennis met ons maken? En meer weten over onze visie, ons werk en wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier de Pre-Lite video.

 

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Van dak naar duurzame energiecentrale ...

Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

Breijer Bouwkundige Brandveiligheid voorziet jouw pand(en) van brandwerende voorzieningen ...

Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...

Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...

Drowa; één van de goedkoopste, makkelijkste en meest effectieve isolatiemaatregelen ...