Luxs Insights

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. Luxs Insights

Luxs Insights

Bezoekadres
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam
Data biedt enorme kansen voor vastgoedorganisaties.
Luxs is een expert in het leveren van software voor het creëren, verzamelen, structureren en visualiseren van gegevens over vastgoed. “Weten wat je hebt” krijgt met onze oplossing een hele nieuwe betekenis.

Onze oplossing
Luxs maakt van uw gebouwen data.
De vastgoedsector wordt geconfronteerd met een toename in regeldruk en organisaties willen efficienter werken door de interne en externe processen beter op elkaar te laten aansluiten.

In de praktijk is data vaak niet of niet eenvoudig te verkrijgen, en is de betrouwbaarheid van data in zijn geheel soms onbekend. Het verzamelen van gegevens gaat vaak gepaard met het handmatig koppelen van veel verschillende informatiebestanden. Daarnaast bevindt steeds meer informatie zich buiten de eigen organisatie. Hierdoor wordt veel tijd besteed aan het zoeken naar informatie en worden beslissingen op basis van onvolledige informatie genomen.

Wat is onze oplossing?
Wij digitaliseren snel en efficiënt uw vastgoed en koppelen al uw systemen en openbare bronnen zodat u integraal beschikt over alles wat u wilt weten over uw bezit. Daarmee wordt u maximaal ondersteund bij het beantwoorden van al uw vastgoedvraagstukken”.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...

Recticel wil een wezenlijk verschil maken in het dagelijks comfort van iedereen ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...

Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...