Weikhoplex

  1. Leveranciers »
  2. Daken »
  3. Weikhoplex

Weikhoplex

Bezoekadres
Ambachtsweg 18
6562 AV Groesbeek
Contactgegevens
Telefoon: 024 - 200 1100
De nieuwe generatie dak- en gevelprofielen
Weikhoplex uit Groesbeek is gespecialiseerd in duurzame, onderhoudsvrije profielen voor dak en gevel. Deze krachtige profielen van gelamineerd kunsthars zijn onbrandbaar, licht van gewicht en vormen een uitstekend alternatief voor traditionele dakbedekkingen zoals golfplaten en stalen dakpannen. Alle profielen zijn snel te verwerken en worden geleverd met 30 jaar garantie op materiaal en 10 jaar op kleurechtheid.

Qua uiterlijk kunnen de Weikhoplex-dakprofielen met hun diepe kleur en heldere glans concurreren met keramische- en betonpannen. De toplaag van acrylonitril-styreen-acrylaat zorgt voor een uitstekende weersbestendigheid, terwijl de body van uPVC de nodige sterkte aanbrengt.

Zeer sterk en onderhoudsvrij
Vanwege de hoge materiaaldichtheid zijn de profielen zelfreinigend en nemen geen vuil op. De onderzijde heeft standaard een witte deklaag waardoor een prettig, helder plafond ontstaat. Daarnaast is een transparante uitvoering mogelijk om daglicht binnen te kunnen laten. De hoge slagvastheid maakt ze zelfs bestand tegen vandalisme.

Ideaal voor asbestsanering en het verduurzamen van daken
De nieuwe generatie Weikhoplex-dakprofielen weegt nog geen twee kilo per vierkante meter, waarmee het een heel stuk lichter is in vergelijking tot traditionele dakpanelen van circa 12 kilo per vierkante meter. Vanwege dit lichte gewicht en het sterke materiaal zijn de profielen uitermate geschikt voor het vervangen van asbestgolfplaten of andere elementen op bestaande onderconstructies.

Het vervangen van uw oude dakbedekking door Weikhoplex-profielen levert zodoende veel gewichtsbesparing op. Daardoor wordt het zelfs mogelijk om op oudere en zwakkere dakconstructies zonnepanelen te plaatsen.

Uitgebreid assortiment
Het Weikhoplex-assortiment omvat een uitgebreid aanbod dak- en gevelprofielen, aansluitstukken en accessoires, en biedt daarmee voor vele vraagstukken een passende oplossing. Al onze profielen zijn in verschillende lengtes en kleuren verkrijgbaar. Voor Nederland zijn de standaardkleuren antraciet en steenrood. Overige kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Foto's van Weikhoplex

Beschikbare downloads van Weikhoplex

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Coenen BV één van de toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van afdichtingen...

Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Kies Solesta, een professionele en betrouwbare partner in zonneboilersystemen ...

Nathan levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen ...