Caparol brengt zijn buitenmuurverven binnen het bereik van ieder budget

Gepubliceerd op:

Caparol breidt het assortiment uit met een opmerkelijke buitenmuurverf. AmphiTex Mat is een product waar lang naar is uitgekeken, omdat het de hoge kwaliteit van Caparol bereikbaar maakt voor opdrachten waarbij kostenbeheersing de hoogste prioriteit heeft. De verf is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld.

Verwerkingsgemak
Schilders voor wie de prijs het belangrijkste criterium is, krijgen met AmphiTex Mat de gelegenheid om kennis te maken met de onomstreden kwaliteit van Caparol. Katrin Summ, marketing manager Caparol: “De kwaliteit van onze buitenmuurverven is toonaangevend in heel Europa. Met AmphiTex Mat maken we die kwaliteit ook haalbaar als er héél scherp gecalculeerd moet worden.”

Onderzoek
Uit onderzoek blijkt dat voor de schilder het verwerkingsgemak vaak de doorslag geeft bij zijn keuze. Caparol introduceert daarom een buitenmuurverf die juist in dat opzicht bijzonder goed presteert. Dekking en vloei zijn uitstekend en ook na het aanbrengen heeft de verf buitengewone eigenschappen. AmphiTex Mat levert een oppervlak met een hoge schrobvastheid en is goed waterdampdoorlatend. De verf is prima bestand tegen invloeden van weer en wind en kan daardoor binnen en buiten worden toegepast.

Bescherming voor beton
Het nieuwe product van Caparol is een acrylaatmuurverf waarmee de structuur van het geveloppervlak behouden blijft. Hoewel AmphiTex Mat zich leent voor tal van ondergronden, is er met name op beton sprake van een uitzonderlijk goede beschermlaag, doordat de verf CO2 remmend is. 

AmphiTex Mat is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 en 10 liter.DAW Coatings Nederland B.V.
Postbus 1122 NL - 3860 BC Nijkerk
Tel: +31 (0)33 - 247 50 00 Fax: +31 (0)33 - 245 18 33
E-mail: info@caparol.nl Website: www.caparol.nl

Een greep uit ons leveranciersregister


Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...

Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens...

Innovateam creëert d.m.v. creativiteit en innovativiteit oplossingen voor verschillende maatschappelijke problemen ...