KiesZon

  1. Leveranciers »
  2. Solar »
  3. Zonnepanelen »
  4. KiesZon

KiesZon

Bezoekadres
Graafsebaan 135
5248 NL Rosmalen
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 782 00 51

Zonnepanelen voor woningcorporaties

Het hele traject, van A tot Z, huurders zonnestroom laten opwekken
KiesZon realiseert onder de vlag van moederorganisatie Greenchoice, sinds 2013 met succes zonnestroom-projecten voor woningcorporaties. Het doel van KiesZon is woningcorporaties te helpen bij het verduurzamen van woningen en het gehele traject van zonnepanelen plaatsen uit handen te nemen. Benieuwd naar hoe we dit doen? Bekijk de video over zonne-energie voor woningcorporaties!
Samen Duurzaam is onze missie. Doet u ook mee?

Zonne-energie voor woningcorporaties met ervaring & expertise uitgevoerd
Een belangrijk vraagstuk van woningcorporaties is het verduurzamen van woningen. Hierbij is het einddoel (beschreven in het klimaatakkoord) voor 2050 duidelijk: alle woningen in Nederland CO2-neutraal. Dat houdt in dat het energielabel wordt verbeterd naar minstens energielabel B. Hoe? Door te kiezen voor zonne- energie wordt de EnergieIndex verlaagd en hierdoor verbetert het energielabel, en worden de woningen duurzamer.

Dus heeft u ambitieuze plannen om uw woningen te verduurzamen? Het verduurzamen van uw woningvoorraad is bij ons in goede handen. Het hele proces van werving, installatie en monitoring wordt door een team van specialisten verzorgd. Er is één aanspreekpunt. Zelf heeft u geen omkijken naar het proces. De communicatie met de huurders, het hele installatieproces, de nazorg en monitoring nemen we uit handen. Huurders besparen op hun energiekosten en u behaalt uw duurzaamheidsdoelstellingen. Samen maken we Nederland duurzamer met zonne-energie voor woningcorporaties.

Voor meer informatie bezoek de website van KiesZon.

Beschikbare video van KiesZon

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...

Making the world a little greener every day ...

De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...

Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...

Producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven ...