Inspectus B.V.

 1. Leveranciers »
 2. Asbest »
 3. Asbestsanering »
 4. Inspectus B.V.

Inspectus B.V.

Bezoekadres
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 743 494
Specialist in asbest, houtrot en kruipruimtes
Wanneer mensen het woord ‘asbest’ horen, raken ze al snel in paniek. Dit komt vaak door onvoldoende kennis en begrijpelijke zorgen over gezondheid. Asbest is ook zeker gevaarlijk maar is prima op te ruimen. Echter moet u daar wel een specialist voor inhuren. Inspectus is specialist in asbest en houtrot. U bevindt zich daarom op de juiste website.

De diensten van Inspectus
Inspectus is een onafhankelijk adviesbureau. Op het gebied van asbest, houtaantasters en kruipruimtes kunnen wij u begeleiden en advies geven. Onderstaand vindt u daarom een lijst van onze diensten:
 • de asbestinventarisatie en rapportage
 • advies en begeleiden bij een asbestsanering
 • contra expertise van asbestinventarisatierapporten
 • een NEN-2991 uitvoeren
 • een beheersplan opstellen en uw medewerkers opleiden voor het herkennen van asbest
Een professionele aanpak
Onze asbestanalyses worden uitgevoerd door een onafhankelijk, geaccrediteerd laboratorium. Vanzelfsprekend is Inspectus ook gecertificeerd conform Procescertificaat Asbestinventarisatie. U bent bij Inspectus daarom verzekerd van een duidelijke rapportage, bestaande uit: Partner in kruipruimteonderzoeken
Asbest, houtrot en andere houtaantasters bevinden zich ook vaak in kruipruimtes. Dit brengt meerdere uitdagingen met zich mee. De meest voor de hand liggende is natuurlijk het gebrek aan ruimte. Kruipruimtes zijn vaak krappe, nauwe en muffe ruimtes die maar moeilijk begaanbaar zijn. U komt er daarom bijna nooit. Hierdoor is het aannemelijk dat u steeds grotere wordende problemen over het hoofd ziet.

Inspectus beschikt over een team van ervaren inspecteurs die de uitdagingen van de kruipruimte zeker niet uit de weg gaan. Wij brengen de eventueel aanwezige problemen van de kruipruimte volledig in kaart en voorzien u van het juiste advies.

Een rapportage van een kruipruimteonderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Opsomming van de geconstateerde problemen
 • Het opstellen van een bestek met werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de geconstateerde problemen op juiste wijze op te lossen
 • Foto’s met bijschrift
 • Een plattegrond met de geconstateerde problemen ingetekend
Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent in één stap op de hoogte van de huidige situatie én van de eventuele stappen die vanaf dan gezet moeten worden.

Neem contact met ons op
Vermoedt u dat in uw pand houtrot of asbest aanwezig is? Neem dan direct contact met ons op. Zowel asbest als houtrot is schadelijk voor uw gezondheid en moet zo snel mogelijk worden verwijderd. Neem daarom altijd het zekere voor het onzekere. U kunt het contactformulier onderaan deze pagina invullen of via de telefoon of e-mail met ons in contact komen. Kijk voor deze gegevens even op onze contactpagina.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant en broker ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Als onderdeel van Eneco is WoonEnergie de brug naar de corporatiemarkt voor de innovatie ontwikkelingen ...

Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...