Inspectus

 1. Leveranciers »
 2. Asbest »
 3. Asbestsanering »
 4. Inspectus

Inspectus

Bezoekadres
Fokkerstraat 18
3905 KV Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 743 494
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes
Wanneer mensen het woord ‘asbest’ horen, raken ze al snel in paniek. Dit komt vaak door onvoldoende kennis en begrijpelijke zorgen over gezondheid. Asbest kan risico's met zich mee brengen, of dit daadwerkelijk zo is kunnen wij voor u onderzoeken en in beeld brengen. Naast asbest is Inspectus ook specialist op het gebied van houtaantasters en problematiek in kruipruimtes. Wij kunnen u adviseren in het gehele traject.

De diensten van Inspectus
Inspectus is een onafhankelijk adviesbureau en de naam zegt het al, wij voeren inspecties uit. Op het gebied van asbest, houtaantasters en kruipruimtes kunnen wij u begeleiden en advies geven.  Wij voeren grondige inspecties uit en werken de resultaten uit door middel van een heldere rapportage inclusief foto’s en plattegrond. Voor ieder project wordt een passende werkwijze gehanteerd. Wanneer inspecties op andere onderwerpen gewenst zijn, zoals bodemonderzoek, flora & fauna onderzoek, brandveiligheid of isolatie, dan kunnen wij dit geheel voor u verzorgen. Dit zorgt voor een zeer efficiënt traject waarin u als opdrachtgever volledig wordt ontzorgt.

Partner in kruipruimteonderzoeken
Asbest, houtrot en andere houtaantasters bevinden zich ook vaak in kruipruimtes. Dit brengt meerdere uitdagingen met zich mee. De meest voor de hand liggende is natuurlijk het gebrek aan ruimte. Kruipruimtes zijn vaak krappe, nauwe en muffe ruimtes die maar moeilijk begaanbaar zijn. U komt er daarom bijna nooit. Hierdoor is het aannemelijk dat u steeds grotere wordende problemen over het hoofd ziet.

Inspectus beschikt over een team van ervaren inspecteurs die de uitdagingen van de kruipruimte zeker niet uit de weg gaan. Wij brengen de eventueel aanwezige problemen van de kruipruimte volledig in kaart en voorzien u van het juiste advies.

Een rapportage van een kruipruimteonderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Opsomming van de geconstateerde problemen
 • Het opstellen van een bestek met werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de geconstateerde problemen op juiste wijze op te lossen
 • Foto’s met bijschrift
 • Een plattegrond met de geconstateerde problemen ingetekend
Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent in één stap op de hoogte van de huidige situatie én van de eventuele stappen die vanaf dan gezet moeten worden.

Wat kunt u van ons verwachten
Opdrachtgevers van Inspectus profiteren van onze persoonlijke, zorgvuldige aanpak.
 • Korte lijnen en daardoor snelle oplossingen
 • Landelijke dekking
 • Afspraak is afspraak
 • Deskundige professionals met up-to-date vakkennis

Foto's van Inspectus

Beschikbare video van Inspectus

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Metalura ontwerpt en maakt innovatieve producten in eigen huis voor het betere buitenleven ...

Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...

Wij spreken de taal en begrijpen de dynamiek bij onder meer overheden en wooncorporaties ...