Spectrus B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Verlichting »
  3. Spectrus B.V.

Spectrus B.V.

Bezoekadres
Teugseweg 25
7418 AM Deventer
Contactgegevens
Telefoon: 0570 - 59 27 86
Stelt u zich eens voor: een wereld waarin elke woningcorporatie en Vereniging van Eigenaren (VVE) moeiteloos kan schitteren met perfecte verlichting. Een wereld waarin licht niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch en energie-efficiënt. Welkom bij Spectrus Licht & Advies, uw allesomvattende partner op het gebied van verlichting.
Of het nu gaat om het leveren van hoogwaardige armaturen, het verstrekken van deskundig lichtadvies of het implementeren van geavanceerde domotica-oplossingen, Spectrus staat voor u klaar. Wij begrijpen dat woningcorporaties en VVE's specifieke behoeften hebben als het gaat om verlichting, en daarom hebben wij onze dienstverlening zorgvuldig samengesteld om aan al uw eisen te voldoen.

Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere:
  1. Hoogwaardige Armaturen: Spectrus biedt een uitgebreide selectie armaturen van verschillende gerenommeerde merken. Van het Nederlandse topmerk Emilux tot Idealux en One Light, we hebben een breed scala aan opties die perfect passen bij de stijl en functionaliteit van uw wooncomplexen.
  2. Deskundig Lichtadvies: Verlichting is meer dan alleen lichtbronnen plaatsen. Ons ervaren team van lichtexperts staat klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. We ontwerpen lichtplannen die niet alleen de ruimte verlichten, maar ook de sfeer versterken en energie-efficiëntie bevorderen.
  3. Domotica en Casambi: Met de kracht van Casambi biedt Spectrus innovatieve oplossingen voor het beheer van uw verlichting. Zelfs in bestaande situaties kunnen we domotica-integratie implementeren, waardoor u de verlichting kunt synchroniseren met de astronomische klok en zo optimaal kunt profiteren van natuurlijk licht.
  4. Energiebesparing en Verduurzaming: We begrijpen de dringende behoefte aan energie-efficiëntie en duurzaamheid. Ons team zal uw complex analyseren en op maat gemaakte energiebesparingsadviezen en verduurzamingsoplossingen bieden die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook uw kosten verlagen.
  5. Nood- en Vluchtwegverlichting: Veiligheid staat voorop. Ons assortiment omvat ook nood- en vluchtwegverlichting die voldoet aan de strengste normen. Met de toevoeging van sensoren en StepDim-technologie zorgen we ervoor dat uw verlichting altijd optimaal presteert.
  6. Maatwerk en Specials: Voor projecten die unieke armaturen vereisen, staan we bekend om ons vermogen om maatwerk en specials te leveren. Samen met het Emilux-merk creëren we op maat gemaakte verlichtingsoplossingen die uw wooncomplexen laten opvallen.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting. Wij bieden een totaalpakket dat uw wooncomplexen transformeert en optimaliseert. Ons doel is om uw visie tot leven te brengen door middel van perfecte verlichting, geavanceerde technologie en duurzame oplossingen.

Kies voor Spectrus en laat uw wooncomplexen stralen als nooit tevoren. Samen creëren we een betere toekomst, één schitterend lichtpunt tegelijk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw verlichtingsbehoeften kunnen vervullen!

Klik hier voor Emilux Armaturen Catalogus
Klik hier voor Emilux Noodverlichting Brochure

Foto's van Spectrus B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...

Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...

Heating. Cooling. Caring ...

NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen ...

Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...