H&S Betonwaren bv

  1. Leveranciers »
  2. Beton »
  3. H&S Betonwaren bv

H&S Betonwaren bv

Bezoekadres
Ringdijk 12
5705 CT Helmond
Contactgegevens
Telefoon: 0492 - 52 15 78
Waar begint u……..bij ons H&S Betonwaren BV.

H&S Betonwaren BV is een bedrijf dat zelf produceert en plaatst. Dus of u nu de producten besteld en zelf afhaalt of dat u alles van a tot z geregeld en geplaatst wilt hebben bij ons kan alles. Wij hebben een breed assortiment aan producten, van hout-betonschuttingen waarbij de betonelementen er voornamelijk voor zorgen dat het hout vrij blijft van de grond, om zo een langere levensduur te creëren tot aan complete luxe hout betonschuttingen en betonschuttingen met verschillende motieven en kleuren. Bij betonschuttingen denken veel mensen nog steeds aan de strakke grijze platen maar tegenwoordig zijn er zoveel verschillende motieven en kleuren dat wij dit veel plaatsen in plaats van een gemetselde muur. U heeft geen fundering nodig en tot 30 meter plaatsen wij op 1 dag. Onze betonschuttingen zijn ook geluidsisolerend. Tevens hebben wij de steeds meer gevraagde aluminium schuttingen. Onze houten schermen kunnen in grenenhout, en in verschillende soorten hardhout. Verder hebben wij in ons assortiment nog bestrating en accessoires voor in uw tuin, van bloembakken tot vuurhaarden. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of aanpassingen, u roept en wij regelen.

Indien gewenst kunnen wij op locatie komen en de te plaatsen schutting op komen meten en met u de wensen door te bespreken. Vervolgens zal u een vrijblijvende offerte ontvangen. Op het moment dat wij een overeenkomst hebben hoeft u niks meer te doen. Wij regelen alles. Dus zoals u kunt lezen zijn er tal van mogelijkheden bij H&S Betonwaren BV.

Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u graag een bezoekje aan ons brengen voor een overzicht wat H&S Betonwaren allemaal voor u kan betekenen, de koffie staat klaar !

Foto's van H&S Betonwaren bv

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...