Hercules

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. Hercules

Hercules

Bezoekadres
Nevelgaarde 44
3436 ZZ Nieuwegein
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 090 23 00
Hercules! Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters
In Nederland wordt 15% van het sociale vastgoed in onze vastgoedverhuuradministratie (ERP) Wocas geregistreerd. Wocas is een open, toegankelijke en bewezen vastgoedverhuuradministratie. Toonaangevende woningcorporaties zoals Vestia, Woonstad Rotterdam en de SSH maken al jaren gebruik hiervan. Met Wocas biedt Hercules haar klanten een loosely coupled applicatie, waarmee de klant naar eigen keus kan koppelen. Als woningcorporatie is de keuze aan jou met welke softwareleveranciers jij wilt werken. Wij zorgen met onze Wocas applicatie voor een naadloze verbinding met uw ketenpartners.

Naast de ontwikkelingen op het koppelvlak via de WocasConnector, ontwikkelt Wocas zich tot een applicatie die slim omgaat met data van de klant. Samen met klanten automatiseren wij primaire processen met als doel snelle en effectieve bedrijfsvoering om huurders zo goed mogelijk te bedienen: nu en in de toekomst.

Continu positief blijven verrassen
Hercules Social Housing B.V. (Hercules) en haar rechtsvoorgangers leveren al meer dan 25 jaar software aan woningcorporaties. Als softwareorganisatie zijn we gespecialiseerd in woningcorporaties en studentenhuisvesters. Wij blijven ons focussen op deze sector en willen de maximale toegevoegde waarde leveren voor deze organisaties en haar huurders en bovenal continu positief blijven verrassen.

Hercules Software is sinds 2019 onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), een toonaangevende onderneming voor business solutions met een buy and hold strategie. Dat geeft ons de slagkracht, expertise en continuïteit waar onze klanten naar op zoek zijn. Hoe dit tot uiting komt? Dat komen wij u graag vertellen, onze experts staan voor u klaar!

Beschikbare video van Hercules

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...