Hagemans Vastgoedonderhoud

  1. Leveranciers »
  2. Onderhoud »
  3. Vastgoedonderhoud »
  4. Hagemans Vastgoedonderhoud

Hagemans Vastgoedonderhoud

Bezoekadres
Tarweweg 5
6534 AM Nijmegen
Corr.adres
Postbus 474
6500 AL Nijmegen
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 011 24 24
Hagemans staat voor continuïteit
We zijn een totaal vastgoedonderhoudsbedrijf voor de corporatiesector. Met vestigingen in Nijmegen en Houten werken we vooral in Midden Nederland. We geven als uitvoerende kennispartner toekomst aan bestaand bezit. En zorgen voor woningen en woongebouwen waar mensen plezierig, comfortabel en veilig wonen en verblijven, nu en in de toekomst. Met dik 90 jaar bedrijfsgeschiedenis zijn we van nature gericht op continuïteit. We zorgen dat we die ook blijven bieden in de uitdagingen die nog op ons pad komen. Dat doen we door ons voortdurend te ontwikkelen. Vanzelfsprekend op technisch vlak, maar net zo goed op het gebied van service en dienstverlening. Onze gezamenlijke klant, de bewoner, is voor ons leidend in hoe we ons werk doen.

Samenwerken zit ons in het bloed
Ontwikkelen en innoveren doen we samen. Onze focus op verduurzaming vormt daarbij een mooie parallel met de verduurzamingsopgave van woningcorporaties. Steeds meer opdrachtgevers zien een rol voor Hagemans in het ondersteunen en adviseren van assetmanagement, onder andere bij planontwikkeling en variantenstudies. Zo groeien we vanuit onze huidige rol als totaal dienstverlener naar die van strategisch partner. We werken met plezier en energie samen aan een duurzame toekomst, samen met jullie.

Service op locatie
Werken in de bewoonde omgeving: we doen niet anders. Daarin voelen we ons thuis. Het draait altijd om de mensen die wonen en leven in de omgeving waarin we werken. En we zijn ons ervan bewust dat het verbeteren van vastgoed voor een bewoner 20% techniek is en 80% emotie. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering houden we daar rekening mee. We spreken de taal van de techniek én die van de bewoner. En we weten hoe je een vertrouwensrelatie opbouwt met iemand voor wie jullie vastgoed zijn of haar thuis is. Onze aanpak? Bel of mail ons gerust!

Vestigingen Hagemans:
Tarweweg 5
6534 AM  Nijmegen

Pelmolen 13
3994 XX  Houten

Foto's van Hagemans Vastgoedonderhoud

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Risicomanagement bij woningbouwcorporaties is vast goed!

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...

Vasco is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa ...

Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...

Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...