Hagemans Vastgoedonderhoud

  1. Leveranciers »
  2. Onderhoud »
  3. Vastgoedonderhoud »
  4. Hagemans Vastgoedonderhoud

Hagemans Vastgoedonderhoud

Bezoekadres
Tarweweg 5
6534 AM Nijmegen
Corr.adres
Postbus 474
6500 AL Nijmegen
Contactgegevens
Telefoon: 024 - 371 44 17
Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld zijn. We zorgen dat gebouwen en woningen in conditie blijven. Wat leeft heeft zorg nodig: vitaal vastgoed is vandaag al klaar voor de eisen van straks. Samen met u bouwen we aan iets moois. Met oor voor de markt, hart voor de klant, verstand van techniek en passie voor beheer.Oor voor de markt
Gevels die een eenvoudige schilderbeurt nodig hebben, planmatig onderhoud of complexen die dringend toe zijn aan grootonderhoud? Hagemans kan elke onderhoudsvraag aan. En we kijken verder, zodat u krijgt wat u werkelijk nodig hebt. We luisteren goed. Welke plannen hebt u met uw vastgoed en wat zijn uw mogelijkheden? Hagemans kent de wereld waarin u zich beweegt en we willen ook u goed leren kennen.

Hart voor de klant
Ons visitekaartje? Dat zijn de mensen zónder visitekaartje. Onze vakmensen zijn thuis bij de mensen thuis. Ze werken netjes, zeggen wat ze doen en gaan fatsoenlijk met mensen om. Wij weten hoe ingrijpend onderhoud kan zijn. We informeren iedereen zorgvuldig; voor, tijdens en na de werkzaamheden. En we maken duidelijke afspraken. We blijven in de buurt en loodsen u door de onderhoudsperiode heen. Ook besteden we aandacht aan hoe we na de werkzaamheden samen het vastgoed in conditie houden.

Verstand van techniek
Wij houden van ons vak en hebben er verstand van. Dat maakt dat we altijd werken met de beste technieken; we bieden innovatieve, duurzame oplossingen. Een goed resultaat is geen toeval, maar het gevolg van keuzes die je maakt. Om die keuzes optimaal uit te laten pakken, maken we ze samen met specialisten. We weten waar we mee bezig zijn en houden altijd de regie over het proces. Zo doen we de gewone dingen bijzonder goed.

Passie voor beheer
We zijn voortdurend bezig met kwaliteit en spelen in op veranderingen en verwachtingen. Welke functie heeft het gebouw, wat moet het doen en wat mag het kosten? Wat moet het in de toekomst opleveren en vooral: wanneer voelen de mensen er zich lekker? We kennen uw gebouw en doen wat nodig is, ook ongevraagd. Daarin durven we eigenwijs te zijn; we hebben er nu eenmaal verstand van. En we weten dat we zo tot een beter resultaat komen.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


ATAG als uw langetermijnpartner ...

SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...

Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren ...

Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...

Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...

Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...