Fortes Import B.V. Energy Systems

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. Zonne-Energie »
  4. Fortes Import B.V. Energy Systems

Fortes Import B.V. Energy Systems

Bezoekadres
Loodsboot 26
3991 CJ Houten
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 29 30 236
Van Productie tot Consumptie

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte. De oorsprong ligt in 2000, toen wij als eerste leverancier in Nederland afgifte-units leverden voorzien van een EPP isolatiekap en eenvoudige montagebeugel. Daarna zijn de ontwikkelingen snel gegaan en zijn de units steeds specifieker en energiezuiniger geworden.  De AquaHeat Arctic warmte-units (voorheen AGH) van Fortes, zijn speciaal ontwikkeld voor de diverse stadswarmte, blok- of wijkverwarmingssystemen en worden reeds vele jaren toegepast. Deze serie AquaHeat afgifte-units is uitermate geschikt voor het leveren van comfortabel warm water en het regelen van een aangename verwarming in appartementen of woningen, nieuwbouw of renovatie en kunnen worden voorzien van onze (of uw) energiemeter.

Binnen Fortes Import BV zijn diverse specialisten aanwezig die, gebaseerd op hun jarenlange ervaring en knowhow, vanuit hun specifieke vakgebied de klant kunnen adviseren, assisteren en ondersteunen. Uiteraard geldt dit voor de gehele productrange van Fortes Import. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: uitgebreid programma indirecte gestookte warm watersystemen, RVS vloerverwarming verdelers, Energie (warmte & koude) en watermeter met compleet monitoringssysteem. Onze specialisten hebben tevens jarenlange ervaring en kennis van hard gesoldeerde en geschroefde warmtewisselaars in verschillende soorten en maten, geschikt voor diverse toepassingen. Maar ook de combinatie van warmtewisselaar met regelcomponenten kunnen worden samengesteld (o.a. skid-bouw) en voor de klant op maat worden geselecteerd. Regelcomponenten c.q. appendages, daar verstaan wij onder : elektrische,  pneumatische- of zelfwerkende regelventielen, digitale regelaars enz. (toepassingen in o.a. temperatuur regelcircuits, druk reduceersystemen  - voor diverse mediums, zoals water en stoom).

De Fortes Import specialisten adviseren en overleggen samen met de klant om de gewenste oplossing te bereiken en vervolgens kunnen wij zorgdragen voor een perfecte levering.

Wilt u graag wat meer van ons weten? Neemt u dan even contact met ons op en maak een afspraak. Wij zijn u graag van dienst. T.: 030 2930236

Foto's van Fortes Import B.V. Energy Systems

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...

Dé adviseur in liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties ...

Dak- en gevelprofielen van gelamineerd kunsthars met een leversduurgarantie van 30 jaar!

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...