Erasmus School of Accounting & Assurance

 1. Leveranciers »
 2. Opleidingen »
 3. Erasmus School of Accounting & Assurance

Erasmus School of Accounting & Assurance

Bezoekadres
Burg. Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
Corr.adres
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
Contactgegevens
Telefoon: 010 - 408 97 35
De Erasmus School of Accounting & Assurance, onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft speciaal voor woningcorporaties het Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ontwikkeld. Doel is om uw kennis te vergroten en te verdiepen over actuele vraagstukken die er binnen de financiële functie van een woningcorporatie spelen.

Ervaren docenten en praktijkspecialisten behandelen op interactieve wijze de lesstof. U kunt desgewenst uw eigen case inbrengen.

INHOUD
Het executive program bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagen van 16.00-21.30 uur (incl. maaltijd) op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In elke bijeenkomst worden vanuit theorie en praktijk afzonderlijk behandeld:
 • Risico Management
 • Project Control
 • Financial Accounting
 • Financial management
 • Treasury Management / Fiscaliteiten
 • Performance Management
 • Internal Control
 • Corporate Governance
Deelname aan een of meer afzonderlijke bijeenkomsten is mogelijk.

DOELGROEP
Dit executive program is bestemd voor (assistent) controllers, hoofd en medewerkers van de afdeling financiën, overig financieel specialisten en leden van een Raad van Toezicht. Maar ook zij die in externe zin vanuit een financiële invalshoek zijn betrokken bij een woningcorporatie kunnen zich inschrijven. U dient bij voorkeur te beschikken over een met succes afgeronde HBO of universitaire opleiding met een financieel-economische richting als specialisatie.

Erasmus School of Accounting & Assurance is als onderwijsinstelling erkend door het NIVRA en is daardoor gerechtigd PE-uren toe te kennen aan onderwijsactiviteiten. Het aantal PE-uren voor Finance & Risk Management voor Woningcorporaties bedraagt in totaal 40.

Meer informatie over het programma vindt u hier.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...

Besparen, dat kan iedereen!

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Optimale tevredenheid van opdrachtgevers en huurders ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ...