Erasmus School of Accounting & Assurance

  1. Leveranciers »
  2. Opleidingen »
  3. Erasmus School of Accounting & Assurance

Erasmus School of Accounting & Assurance

Bezoekadres
Burg. Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
Corr.adres
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam
Contactgegevens
Telefoon: 010 - 408 97 35
LEERDOELEN
Door wetenschap en praktijk samen te brengen krijgen deelnemers nieuwe inzichten aangereikt en wordt beoogd de interactie tussen docenten en deelnemers te bevorderen. Dit met als doel bij te dragen aan een vergroting- en verdieping van kennis en inzicht bij de deelnemers.

DOELGROEP
Dit Executive Program is bestemd voor (assistent) controllers, hoofd en medewerkers van een afdeling financiën, overig financieel specialisten en leden van een Raad van Toezicht. U dient bij voorkeur te beschikken over een met succes afgeronde HBO of universitaire opleiding met een financieel-economische richting als specialisatie.

INHOUD
Het programma Finance & Risk Management voor Woningcorporaties bestaat uit 8-wekelijkse bijeenkomsten op de donderdagen van 16:00 – 21:00 uur (incl. maaltijd).

De bijeenkomsten hebben een theoretische- en een praktische invalshoek en zijn interactief en case-gericht. Na afronding bent u nog beter in staat uw functie in de financiële sfeer in te vullen.

Risk Management 29 september 2022
Project Control 06 oktober 2022
Internal Control 13 oktober 2022
Financial Management 03 november 2022
Performance Management 10 november 2022
Treasury Management 17 november 2022
Financial Accounting 24 november 2022
Corporate Governance 08 december 2022

Meer informatie over het executive programma vindt u hier.

CONTACT
Voor alle andere praktische zaken en informatie kunt u contact opnemen met Mirella Stander via esaa-woningcorporaties@ese.eur.nl of 010-4089735.

ACCREDITATIE EN PE
De Erasmus School of Accounting & Assurance, onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam is door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en CEDEO erkend als gekwalificeerde onderwijsinstelling. Dat stelt bestuurders en leden van de Raad van Commissarissen in staat om aan hun PE-verplichtingen te voldoen. Dat geldt evenzeer voor financials die PE-punten nodig hebben om aan de beroepseisen van hun betreffende opleiding te voldoen.Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Optimale tevredenheid van opdrachtgevers en huurders ...

Direct alarmering. Waar u ook bent.

Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...