Dutch Solar Systems

  1. Leveranciers »
  2. Sanitair »
  3. Dutch Solar Systems

Dutch Solar Systems

Bezoekadres
Klavermaten 10
7472 DD Goor
Contactgegevens
Telefoon: (053) 482 20 10

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame producten richt zich o.a. op inventieve toepassingen van zonne-energie en warmteterugwinning uit afvalwater. Daartoe combineert ze de kracht van de zon met hightech kennis en zoekt ze voortdurend naar nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Zo brengt Dutch Solar Systems BV de zorg voor het milieu, samen met bedrijfsmatig denken. DSS BV heeft de hoogste opbrengst per m2 collector oppervlak op de Nederlandse markt en biedt zowel drukgevulde als leegloopsystemen aan.
Daarnaast levert DSS PV panelen en converters, van uitstekende kwaliteit. DSS BV beschikt over het Zonnekeur op haar producten en mag zich daarnaast Zonnekeur Installateur noemen.

Onze warmte terugwin producten zijn alle voorzien van een KIWA testrapport, staan vermeld in de ISSO data base en zijn daarmee geschikt bevonden voor o.a. energiebesparing in de bestaande bouw, en ze hebben de hoogste opbrengst in vergelijking met soortgelijke producten.
Op het gebied van warmte terugwinning uit afval water hebben wij 4 producten ontwikkeld. De DWTW pijp, de DWTW goot, de DWTW bak en de DWTW put. Laatst genoemd product is geschikt voor Utiliteit projecten en kan de warmte uit 3 tot 10 douches tegelijkertijd terugwinnen.

DSS at Home is het service bedrijf van DSS BV. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van zonneboilersystemen en PV panelen. Ons bedrijf werkt als onderaannemer voor installateurs, die graag van onze kennis en expertise gebruik maken, maar biedt aan corporaties ook een turn-key concept aan.
Voor corporaties hebben wij een concept ontwikkeld dat de corporatie volledig ontzorgd.

Voor meer informatie over onze producten, klik op een van onderstaande links.
Hoe werkt het:

Foto's van Dutch Solar Systems

Beschikbare downloads van Dutch Solar Systems

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Heating. Cooling. Caring...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.

DLR Adviesgroep is uw adviseur in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én deuren ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Met WoonConnect brengt u uw woningvoorraad digitaal in kaart. Alle benodigde informatie is ...