Deceuninck NV Benelux

  1. Leveranciers »
  2. Kozijnen »
  3. Deceuninck NV Benelux

Deceuninck NV Benelux

Bezoekadres
Bruggesteenweg 360
B-8830 Hooglede-Gits
Contactgegevens
Telefoon: +32 - 51 239 272
De slimste keuze voor de meest vernieuwende kozijn- en deuroplossingen. Als een betrouwbare partner voor onze klanten over de hele wereld, bieden we hen milieuvriendelijke producten aan die het comfort van huizen en gebouwen verhogen op het gebied van isolatie, veiligheid, akoestiek en luchtkwaliteit.

Kozijnen en deuren
Wat onze kunststof en aluminium kozijnen en deuren definieert: superieure thermische en akoestische prestaties in combinatie met het laagst mogelijke materiaalverbruik. Energie-efficiënt en met een stijlvol ontwerp vormen ze de perfecte ‘finishing touch’ voor elke gevel. Na het doorstaan van strenge tests, bereikten we topprestaties op vlak van veiligheid. Daarnaast zorgen onze innovatieve pultrusietechnologieën Thermofibra voor extra prestaties aangaande stabiliteit, kracht en isolatie.

Bescherming aan uw huis
Wij zorgen voor een comfortabele, nette en gezonde leefomgeving dankzij onze speciale oplossingen voor zonwering, luiken en ventilatie. Groeiend aan populariteit, bieden we vaste of mobiele en ook horizontale of verticale zonweringtoepassingen om oververhitting tegen te gaan. Een gecontroleerde luchtstroom is verzekerd dankzij onze opbouw-raamventilatie, roosters bovenop het glas en bovenop het raamkader: een garantie op constante frisse en gekoelde lucht. Volledige bescherming kan met het nieuwe rolluikplatform of het bestaande sierluiksysteem.

Dakafwerking en bekleding
Esthetische elegantie en duurzaamheid zijn de twee belangrijkste vereisten waaraan de dakafwerkingen en bekledingsoplossingen van Deceuninck ook volledig voldoen. Onze bekledingen zijn verkrijgbaar in zowel Twinson houtcomposiet als kunststof voor de hoogste duurzaamheid. De lijst met voordelen is eindeloos: onze gevelbekledingsoplossingen bieden uitstekende weerbestendigheid, zijn lichtgewicht en makkelijk te installeren. Bovendien zijn ze bestand tegen rot en volledig recycleerbaar.

Outdoor living
We blijven investeren in hoogwaardige samengestelde houtcomposiet materialen en technologieën. Het resultaat: de natuurlijke uitstraling van hout en het makkelijke onderhoud van kunststof. Het Twinson-assortiment biedt zowel holle als massieve terrasplanken, in verschillende kleuren en texturen. Onze terrasoplossingen uit houtcomposiet zijn antislip en bestendig tegen barsten. Alle materialen zijn volledig recycleerbaar en passen door de natuurlijke look perfect in de omringende groene omgeving.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Xemex is een leverancier van slimme meetcommunicatiehubs ...

Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...

Direct alarmering. Waar u ook bent.

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...