CNS International

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. CNS International

CNS International

Bezoekadres
Maarssenbroeksedijk 13B
3542 DL Utrecht
Corr.adres
Maarssenbroeksedijk 13B
3542 DL Utrecht
Contactgegevens
Telefoon: (088) 388 00 00
BI specialist voor de sociale woningbouwsector
CNS is de BI-specialist voor de sociale woningbouwsector. Tientallen corporaties en woonkoepels gebruiken onze oplossingen voor betrouwbare rapportages. Onze kracht schuilt in jarenlange ervaring in de sector en diepgaande kennis van datawarehousing en rapportage. Wij zijn onafhankelijk van de leveranciers van primaire systemen, waardoor we elk systeem kunnen integreren.

Governance en vrijheid
Hogere verantwoordingsdruk brengt strenge eisen aan data governance met zich mee. Maar ook de interne informatiehuishouding vereist een stevige grip op de kwaliteit van informatie. Het ad hoc analyseren van problemen en het stimuleren van innovatie vraagt daarentegen vrijheid en zelfstandigheid. Het platform van CNS geeft corporaties controle over de informatie waar nodig en biedt vrijheid met goede datakwaliteit voor gebruikers.

Verantwoording
Vanuit het CNS rapportage-platform kunt u zeer efficiënt voldoen aan uw verplichtingen tot verantwoording. Hoewel extracomptabele wijzigingen worden geminimaliseerd, zien we dat deze voorlopig noodzakelijk blijven bij externe verantwoording. System-to-system initiatieven zoals SBR maken de noodzaak om deze handmatige wijzigingen gestructureerd bij te houden alleen maar groter. CNS faciliteert de verantwoording zoveel mogelijk met een druk op de knop, waarbij de aangeleverde informatie altijd te herleiden is, ook de handmatige wijzigingen.

Datakwaliteit
Het bovenstaande staat of valt met een goede kwaliteit van data. Sterker nog, datakwaliteit heeft rechtstreeks invloed op de resultaten van de organisatie. Om de datakwaliteit te verbeteren, zal deze eerst objectief moeten worden gemeten. CNS levert met DQ Monitor de mogelijkheid om de kwaliteit van data structureel meetbaar te maken en efficiënt te verbeteren.CNS geeft corporaties volledig inzicht met gedegen stuurinformatie.
Sector standaards aangevuld met jarenlange ervaring in de branche.

Foto's van CNS International

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...

Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

Dé adviseur in liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties ...