WEBO

WEBO

Bezoekadres
Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Corr.adres
Postbus 10
7460 AA Rijssen
Contactgegevens
Telefoon: 0548 - 51 80 11
WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten en utiliteitswerken. U kunt een compleet traject aan ons uitbesteden, van de engineering, productie, aflevering en montage op de bouwplaats.
WEBO heeft door de jaren heen zijn kennis van de markt omgezet in innovatieve producten voor woningcorporaties, bouwers, en aannemers.

Steigerloos®
Door toepassing van Steigerloos® Bouwen kunt in minimale tijd de complete gevel renoveren. Door toepassing van elementen wordt het bouwproces een beter beheersbaar industrieel proces en nauwelijks meer afhankelijk van weersomstandigheden. Uitvoering met doordachte en beproefde detailleringen. Steigerloos® Bouwen biedt hoogwaardige isolatie met een complete transformatie, waarmee het gebouw een nieuwe thermische schil krijgt. Dit leent zich uitermate om Nul-Op-de-Meter te bouwen of renoveren. Daarbij wordt de Rc-waarde van het pand verhoogd met als mogelijke uitkomst dat de energierekening zal afnemen.

Voordelen van Steigerloos® Bouwen zijn:
  • Compleet gevelsysteem geëngineerd, geproduceerd en gemonteerd door WEBO
  • Hoogwaardige kwaliteit door industriële vervaardiging en geconditioneerd productieproces onder KOMO
  • Geen faal- en afstemmingskosten, alles onder toezicht van WEBO
  • Zeer snelle bouwtijd met minimale overlast en zonder dure steigers, waardoor binnenstedelijke bouw ook met gemak gerealiseerd kan worden.
  • Hoogwaardige isolatie t/m Rc 8.0 en kierdichting (Qv10 = 0,15)
  • Engineering in BIM
  • Kostenbesparing door lichtere fundering en draagconstructie nodig t.o.v. traditioneel systeem
Verder is er fors minder werkvoorbereiding, engineering en controle nodig doordat alles fabriek af geleverd kan worden.  

Houten kozijnen
Houten kozijn van hoogwaardige kwaliteit, doordat er gebruik wordt gemaakt van een maatvast en optimaal ingericht productie proces. WEBO maakt gebruik van een geautomatiseerd productieproces, waarbij er direct vanuit BIM model het productieproces aangestuurd kan worden. Vol automatisch dus en zeker zo interessant als u weet dat WEBO houten kozijnen kan leveren binnen 15 werkdagen. Voorzien van glas, aflak en hang- en sluitwerk en WEBO verwerkt zowel kleine als grote orders, wat zich ook weerspiegelt in de gerealiseerde projecten. Zoals het Stadhuiskwartier Deventer, ISALA kliniek Zwolle, maar ook kleinere projecten waarvoor we u graag doorverwijzen naar www.webo.nl

Foto's van WEBO

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


WEBO produceert houten kozijnen, prefab elementen en componenten, voor woningbouwprojecten ...

ATAG Benelux is één van de grootste en belangrijkste spelers in de Benelux ...

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie, dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...