WEBO

WEBO

Bezoekadres
Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Corr.adres
Postbus 10
7460 AA Rijssen
Contactgegevens
Telefoon: 0548 - 51 80 11
WEBO maakt producten op basis van hout die waardevol zijn voor de leefomgeving. Zo produceren zij houten kozijnen, prefab HSB-elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen). WEBO is sinds 1988 een ondernemend familiebedrijf waar innovatie en een blik naar de toekomst duidelijke pijlers zijn. Door de jaren heeft WEBO zowel haar processen als haar producten geoptimaliseerd en zich gepositioneerd in de markt als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’.

Steigerloos® Bouwen
Sinds 2014 produceert WEBO complete gevelelementen voorzien van houten of kunststof kozijnen en bekleding van zowel hout, stucwerk of minerale gevelstenen onder het merk Steigerloos® Bouwen.
Dit gevelelement, onder brandklasse B, wordt in zijn geheel in de fabriek geproduceerd en wordt als complete gevel bij zowel woningen als gebouwen tot en met 70m1 hoog, zonder steiger, gemonteerd.
Deze manier van bouwen biedt voor u veel voordelen, zoals: bouwtijdverkorting en binnenstedelijke toepasbaarheid. Aangezien een complete gevel van één partij komt, zijn er weinig leveranciers op de bouw betrokken en is er minimale overlast voor de omgeving.

Voordelen Steigerloos® Bouwen:
  • Luchtdicht bouwen
  • Hoge RC-waardes (Rc 8.0) en kierdichting (Qv10 = 0,15)
  • Snel bouwen
  • Brandklasse B
  • Hoogbouw 70 meter
Circulaire kozijnen
In de basis is het toepassen van hout al circulair. Door inlands hout toe te passen, kun je het circulaire proces starten. Ook kunnen er uit bijvoorbeeld oude deuren en trapleuningen compleet nieuwe kozijnen worden gemaakt. WEBO beschikt over het PEFC-gerecycled certificaat en pakt graag met u uw ontwerpuitdaging aan.

Foto's van WEBO

Beschikbare video van WEBO

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...

Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...

Ortec Finance ondersteunt woningcorporaties door het bevorderen van professionaliteit en het faciliteren van ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag ...