WEBO

WEBO

Bezoekadres
Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Corr.adres
Postbus 10
7460 AA Rijssen
Contactgegevens
Telefoon: 0548 - 51 80 11

WEBO - Uitvinders in de timmerindustrie

Voor WEBO zijn innovatie, duurzaam en circulair belangrijke begrippen. Zo produceren zij kozijnen, HSB-elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen). Dit doen ze met het oog op de toekomst en leefomgeving. Door de jaren heen heeft WEBO haar producten en productie geoptimaliseerd om haar doelgroep optimaal te kunnen bedienen.. Daarom positioneren zij zich als de ‘Uitvinders in de timmerindustrie’

Steigerloos® Bouwen
Hoewel WEBO al sinds 1988 op de markt actief is, zijn ze in 2014 begonnen met de productie van gevelelementen. Deze elementen zijn een totaal product en zijn vanuit de fabriek klaar om te plaatsen op locatie.

Met Steigerloos® Bouwen is de gevel voorzien van houten, hout-aluminium, aluminium of kunststof kozijnen en bekleding, denk hierbij aan hout, stucwerk, zonnepanelen of minerale gevelstenen. De vrijheid in gevelarchitectuur is eindeloos. De grote voordelen van Steigerloos® Bouwen zijn onder andere aanzienlijke bouwtijdverkorting en goede toepasbaarheid in de stedelijke gebieden, daarnaast is het uitermate geschikt voor de hoogbouw. De gevelelementen kunnen worden gemonteerd tot en met 70 meter hoogte.

Een aantal belangrijke specificaties van WEBO Steigerloos® Bouwen zijn:
  • Luchtdicht bouwen
  • Gevelelementen met een brandklasse B
  • Hoge RC-waardes (RC  8.0) en kierdichting (Qv10 = 0,15)
  • Aanzienlijke bouwtijdverkorting
  • Hoogbouw tot 70 meter.
HoutAlu-Kozijn®
Een HoutAlu-Kozijn® is een van de mogelijke kozijnen die een gevelelement geplaatst kan worden. Veelzijdig, strak en toch sfeervol zijn begrippen die het HoutAlu-Kozijn® typeren. Aan de buitenzijde van de woning een strak design van aluminium. Het heeft geen onderhoud nodig en daardoor erg geschikt voor de hoogbouw. Maar aan de binnenzijde zit het sfeervolle en warme hout, hierdoor krijg je in de woning toch uitstraling.

Bij WEBO is het HoutAlu-Kozijn® erg veelzijdig. Zowel het aluminium als het hout zijn in vele kleuren te verkrijgen. Daarnaast is de keuze van het soort hout ook geheel vrij, denk hier bijvoorbeeld aan lariks, vuren of eiken. Tot slot is er ook nog keuze in het soort glas, het kozijn is te combineren met HR++ glas of triple glas.

Naast de uiterlijke kenmerken van het HoutAlu-Kozijn® van WEBO zijn er ook een aantal belangrijke specificaties:
  • Een U-waarde van 0,64
  • Geen onderhoud
  • Ideaal voor hoogbouw
  • Lage Total Cost of Ownership
Duurzaam en circulair
Hout wat afkomstig is vanuit een oude woning kan worden hergebruikt. WEBO zet dit oude hout in voor de productie van de kozijnen, zo krijgt het hout een nieuw leven. Zo probeert WEBO duurzaam om te gaan met het hout. Daarnaast is hout van nature circulair en door inlands hout te gebruiken wordt dit proces in gang gezet. Echter is dat niet voldoende, de lat gaat verder omhoog. WEBO werkt uitsluitend met verantwoord hout, dus met een FSC- en PEFC-certificaat.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En door innovatief te blijven met materialen en producten, blijven werken aan een betere wereld en leefomgeving.

Wat kunnen wij betekenen in uw innovatieve en duurzame project?

Foto's van WEBO

Beschikbare video van WEBO

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...

We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...

DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken....

Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...