WEBO

WEBO

Bezoekadres
Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Corr.adres
Postbus 10
7460 AA Rijssen
Contactgegevens
Telefoon: 0548 - 51 80 11
WEBO maakt producten op basis van hout die waardevol zijn voor de leefomgeving. Zo produceren zij houten kozijnen, prefab HSB-elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen). WEBO is sinds 1988 een ondernemend familiebedrijf waar innovatie en een blik naar de toekomst duidelijke pijlers zijn. Door de jaren heeft WEBO zowel haar processen als haar producten geoptimaliseerd en zich gepositioneerd in de markt als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’.

Steigerloos® Bouwen
Sinds 2014 produceert WEBO complete gevelelementen voorzien van houten of kunststof kozijnen en bekleding van zowel hout, stucwerk of minerale gevelstenen onder het merk Steigerloos® Bouwen.
Dit gevelelement, onder brandklasse B, wordt in zijn geheel in de fabriek geproduceerd en wordt als complete gevel bij zowel woningen als gebouwen tot en met 70m1 hoog, zonder steiger, gemonteerd.
Deze manier van bouwen biedt voor u veel voordelen, zoals: bouwtijdverkorting en binnenstedelijke toepasbaarheid. Aangezien een complete gevel van één partij komt, zijn er weinig leveranciers op de bouw betrokken en is er minimale overlast voor de omgeving.

Voordelen Steigerloos® Bouwen:
  • Luchtdicht bouwen
  • Hoge RC-waardes (Rc 8.0) en kierdichting (Qv10 = 0,15)
  • Snel bouwen
  • Brandklasse B
  • Hoogbouw 70 meter
Circulaire kozijnen
In de basis is het toepassen van hout al circulair. Door inlands hout toe te passen, kun je het circulaire proces starten. Ook kunnen er uit bijvoorbeeld oude deuren en trapleuningen compleet nieuwe kozijnen worden gemaakt. WEBO beschikt over het PEFC-gerecycled certificaat en pakt graag met u uw ontwerpuitdaging aan.

Foto's van WEBO

Beschikbare video van WEBO

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Q-Concepts, uw partner op het gebied van accountancy, interim en advies ...

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...

Wolters BV is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Recticel wil een wezenlijk verschil maken in het dagelijks comfort van iedereen ...

Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...