WEBO

WEBO

Bezoekadres
Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Corr.adres
Postbus 10
7460 AA Rijssen
Contactgegevens
Telefoon: 0548 - 51 80 11

WEBO - Uitvinders in de timmerindustrie

Voor WEBO zijn innovatie, duurzaamheid en circulariteit belangrijke pijlers. Het bedrijf produceert kozijnen, HSB-elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen). Dit doet ze met het oog op de toekomst en leefomgeving. WEBO heeft zich in de markt gepositioneerd als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’.

Steigerloos® Bouwen
Door bestaande patronen te doorbreken en innovatie als uitgangspunt voor verandering te nemen, richt Steigerloos® Bouwen zich op de realisatie van duurzaam, hoogwaardig geïsoleerde en betaalbare geveloplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw.

Een complete Steigerloos® gevel is voorzien van houten-, hout-aluminium-, aluminium- of kunststof kozijnen, inclusief glas en aflak. Hierbij zijn er eindeloze mogelijkheden in gevelarchitectuur. De grote voordelen van Steigerloos® Bouwen zijn onder andere aanzienlijke bouwtijdverkorting en goede toepasbaarheid in stedelijke gebieden. De gevelelementen kunnen namelijk worden gemonteerd tot en met 70 meter hoogte. Ideaal voor de hoogbouw!

Een aantal belangrijke specificaties van WEBO’s Steigerloos® gevelelementen zijn:
  • Luchtdicht bouwen
  • Gevelelementen met een brandklasse B
  • Hoge RC-waardes (RC  8.0) en kierdichting (Qv10 = 0,15)
  • Aanzienlijke bouwtijdverkorting
  • Hoogbouw tot 70 meter.
HoutAlu-Kozijn®
Een HoutAlu-Kozijn® is een van de mogelijke kozijnen die in een gevelelement geplaatst kan worden. Met dit kozijn heb je het beste van twee werelden. De natuurlijke uitstraling van hout wordt gecombineerd met het strakke aluminium aan de buitenkant. Het kozijn heeft geen onderhoud nodig en is daardoor erg geschikt voor de hoogbouw.

Het design van het HoutAlu-Kozijn® is volledig naar eigen wens in te vullen. De keuze bestaat uit HR++ of triple glas. Daarnaast is zowel het aluminium als het hout in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Verder is de keuze voor het soort hout ook geheel vrij, zoals lariks, vuren of eiken.

Naast de uiterlijke kenmerken van het HoutAlu-Kozijn® van WEBO, zijn er ook een aantal belangrijke specificaties:
  • Een U-waarde van 0,64
  • Geen onderhoud
  • Ideaal voor hoogbouw
  • Lage Total Cost of Ownership
Duurzaam en circulair
Hout wat afkomstig is uit een oude woning kan worden hergebruikt. WEBO gebruikt dit oude hout voor de productie van kozijnen. Op deze manier probeert WEBO duurzaam om te gaan met het hout. Daarnaast is hout van nature circulair. WEBO werkt uitsluitend met verantwoord hout, dus met een FSC- en PEFC-certificaat.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Innoveren staat bij WEBO hoog in het vaandel. Door te blijven innoveren, blijft WEBO werken aan een betere wereld en leefomgeving.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Foto's van WEBO

Beschikbare video van WEBO

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Executive Program Finance & Risk Management voor Woningcorporaties ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

CED, de waardespecialist voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders ...