WEBO

WEBO

Bezoekadres
Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Corr.adres
Postbus 10
7460 AA Rijssen
Contactgegevens
Telefoon: 0548 - 51 80 11
WEBO maakt producten op basis van hout die waardevol zijn voor de leefomgeving. Zo produceren zij houten kozijnen, prefab HSB-elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen). WEBO is sinds 1988 een ondernemend familiebedrijf waar innovatie en een blik naar de toekomst duidelijke pijlers zijn. Door de jaren heeft WEBO zowel haar processen als haar producten geoptimaliseerd en zich gepositioneerd in de markt als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’.

Steigerloos® Bouwen
Sinds 2014 produceert WEBO complete gevelelementen voorzien van houten of kunststof kozijnen en bekleding van zowel hout, stucwerk of minerale gevelstenen onder het merk Steigerloos® Bouwen.
Dit gevelelement, onder brandklasse B, wordt in zijn geheel in de fabriek geproduceerd en wordt als complete gevel bij zowel woningen als gebouwen tot en met 70m1 hoog, zonder steiger, gemonteerd.
Deze manier van bouwen biedt voor u veel voordelen, zoals: bouwtijdverkorting en binnenstedelijke toepasbaarheid. Aangezien een complete gevel van één partij komt, zijn er weinig leveranciers op de bouw betrokken en is er minimale overlast voor de omgeving.

Voordelen Steigerloos® Bouwen:
  • Luchtdicht bouwen
  • Hoge RC-waardes (Rc 8.0) en kierdichting (Qv10 = 0,15)
  • Snel bouwen
  • Brandklasse B
  • Hoogbouw 70 meter
Circulaire kozijnen
In de basis is het toepassen van hout al circulair. Door inlands hout toe te passen, kun je het circulaire proces starten. Ook kunnen er uit bijvoorbeeld oude deuren en trapleuningen compleet nieuwe kozijnen worden gemaakt. WEBO beschikt over het PEFC-gerecycled certificaat en pakt graag met u uw ontwerpuitdaging aan.

Foto's van WEBO

Beschikbare video van WEBO

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...

Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...

Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...

Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...

Wilt u één aanspreekpunt die de meest economische en kwalitatieve oplossing biedt voor uw leidingproblemen ...