Nieuwe Renson OxyGreen Light: de standaard in vraaggestuurd ventileren

Nieuwe Renson OxyGreen Light: de standaard in vraaggestuurd ventileren

Gepubliceerd op:

Is het je ambitie om elke ééngezinswoning die je aanpakt uit te rusten met een degelijk, betaalbaar, gebruiksvriendelijk, energiezuinig centraal VST3 ventilatiesysteem? Dan is de OxyGreen Light van Renson daarvoor de meest aangewezen unit in combinatie met toevoer van verse lucht via raamventilatieroosters. Zeker als je weet dat het centrale ventilatietoestel voortaan standaard uitgerust is met een ingebouwde vochtsensor voor afvoer van vervuilde lucht uit de natte ruimtes in huis.

Modulair uit te breiden
Dankzij extra externe CO2- en vochtsensoren (die tegelijk ook over een bedieningsknop beschikken om te kiezen tussen vraag gestuurde ventilatie, nachtstand of boost) is de OxyGreen Light bovendien (ook nadien nog) eenvoudig, modulair en op maat van ieders noden uit te breiden tot een compleet vraag gestuurd ventilatiesysteem dat de binnenluchtkwaliteit in de hele woning op peil houdt en je klant ook toelaat om extra te besparen op energie. Die extra sensoren communiceren draadloos met de ventilatie-unit. Zo zal het toestel enkel meer gaan ventileren zodra de binnenluchtkwaliteit in huis te wensen over laat, ongeacht de ruimte waar dat door de sensoren gemeten wordt. Is de binnenluchtkwaliteit terug op peil, dan schakelt het ventilatiesysteem automatisch naar z’n basisventilatieniveau terug. Hier hebben bewoners dus geen omkijken naar. Alles wordt volautomatisch voor hen geregeld door deze intelligente en vraag gestuurde afvoerventilator, al is het via de optionele (intuïtieve) sensoren / handbedieningen of vierstandenschakelaar ook mogelijk om in plaats van vraag gestuurde ventilatie (‘comfort’) manueel te kiezen voor boosten (‘max’) of een nachtstand (‘maan’-icoontje).

Vlot en compact te installeren
De snelle en gemakkelijke montage van dit robuuste ventilatiesysteem en de eenvoudige koppeling van extra sensoren staat voor jou als installateur garant voor een vlotte en correct functionerende installatie. Dat de ventilatie-unit de meest compacte in zijn soort op de markt is, is dan weer een extra voordeel bij renovatie, maar maakt het toestel ook universeel toepasbaar voor montage in de wand, plafond of vloer.Een greep uit ons leveranciersregister

Zelfstroom
Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014 energie om de energietransitie te versnellen ...
Falco BV
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...