Beter energielabel met Drowa vloerisolatie

Gepubliceerd op:

De bewezen isolatiewaarden van Drowa vloerisolatie zijn door ISSO opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Hierdoor mogen de gedeclareerde Rc-waarden één op één worden opgenomen in de EPC berekeningen voor een Energielabel. Drowa is daarmee een snelle methode om woningen energetisch te verbeteren, zonder noemenswaardige overlast voor de bewoners. Belangrijk is wel dat het dan inderdaad om isolatiechips van het merk Drowa gaat.

Met Drowa kiest u voor een hoogwaardig merkproduct waarvan de effectieve werking is gegarandeerd. Zowel de isolerende werking als de producteigenschappen zijn door TNO onderzocht en bewezen. Met Drowa isoleert u de begane vloeren van uw woningbezit effectief én u rekent blijvend af met problemen die kunnen ontstaan door een vochtige kruipruimte. Comfortabel wonen en een gezonde leefatmosfeer gaan bij Drowa vloerisolatie hand in hand met energiebesparing.

Drowa maakt huizen droger
Ook in kruipruimtes waarin grondwater staat, behoudt Drowa zijn werkende eigenschappen. Omdat Drowa een zeer laag soortelijk gewicht heeft, zal het met het stijgen en dalen van eventueel grondwater mee op en neer gaan. Het vocht blijft zodoende onder het isolatiemateriaal en zal niet verdampen, waardoor de lucht boven de isolatielaag en in de rest van het huis droog blijft.

Milieuvriendelijke keuze
Uw vloer isoleren met Drowa isolatiechips is tegelijk een zeer milieuvriendelijke methode. Drowa wordt als enige EPS-isolatiechips 100% gemaakt van afvalmateriaal. Daarbij kost de productie van EPS relatief weinig energie en er is geen restafval. De CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie is binnen een paar maanden terugverdiend met de energiebesparing die Drowa oplevert. De ecologische voetafdruk van Drowa is daarom minimaal. Het materiaal gaat verder levenslang mee, is zelf ook volledig recyclebaar en kan als circulair isolatiemateriaal eenvoudig opnieuw worden toegepast, zonder verlies van de krachtige werking.

Kruipruimte binnen een paar uur geïsoleerd
Drowa kan snel en zonder ingrijpende maatregelen worden aangebracht op de bodem van uw kruipruimte. Doorgaans is de klus binnen enkele uren geklaard. De korte omloopsnelheid draagt mede bij aan de relatief lage prijs van het product.

Drowa isolatiechips mag bij steeds meer huizenbezitters rekenen op het volste vertrouwen. Al sinds 1999 wordt Drowa als isolatie onder woningen aangebracht. Tot grote tevredenheid van de bewoners.

Een greep uit ons leveranciersregister


Onze advocaten huur- en onroerend goedrecht adviseren en procederen over juridische kwesties...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...