WoonConnect

  1. Leveranciers »
  2. Energie »
  3. WoonConnect

WoonConnect

Bezoekadres
Postelstraat 49
5211 DX ’s-Hertogenbosch
Corr.adres
Postbus 659
5201 AR ’s-Hertogenbosch
Contactgegevens
Telefoon: 073 750 63 65
Woningen digitaal in kaart
Met WoonConnect brengt u uw woningvoorraad digitaal in kaart. Alle benodigde informatie is gekoppeld aan de 3D woningmodellen.
Uit één bronbestand kunt u alle bedrijfsrelevante gegevens snel genereren. U communiceert eenvoudig met uw klanten en externe partijen.

De kracht van WoonConnect voor corporaties
Met WoonConnect biedt u uw huurders optimale keuzevrijheid en inspraak. Tegelijkertijd optimaliseert u interne processen en vergemakkelijkt u de samenwerking met externe partijen. U kunt heel goed met huurders en commerciële partijen communiceren, omdat iedereen in hetzelfde model werkt en ziet waar hij over praat. Medewerkers van uw corporatie krijgen meer inzicht in de belevingswereld en wensen van uw klanten, zonder dat ze daar extra tijd in hoeven te steken.

Renovatieplanning
De software ondersteunt u bij het maken van strategische keuzes, bij investeringen en in het beheer van de woningvoorraad. U kunt toekomstscenario’s samenstellen en evalueren. De scenario’s geven inzicht in prestaties, kosten, product, planning etc. Zo kan voor elk woonblok en zelfs voor elke individuele woning snel en efficiënt de optimale aanpak worden bepaald.

Woonlasten op maat
Bewoners zien op de website direct wat de veranderingen opleveren en wat ze betekenen voor hun woonlasten. Als zij hun gezinssamenstelling en energiegebruik invullen, krijgen zij – volledig op maat – een nauwkeurige voorspelling van wat zij met hun gezin in hun specifieke woning aan energie gaan gebruiken na de renovatie en welke besparing dat oplevert ten opzichte van de huidige situatie. Zo worden zij op transparante wijze betrokken bij het proces en wordt draagvlak gecreëerd.

Automatische documenten
U genereert snel bouwfysische berekeningen en de tekeningen die nodig zijn voor het verkrijgen van de bouwvergunning en de uitvoering. Ook de kostencalculatie en de werkomschrijving zijn beschikbaar. En zelfs het formulier voor de huurpunten wordt automatisch ingevuld. En uiteraard wordt ook een nieuwe EPA berekening geproduceerd!

Bewoners raadplegen
Doordat WoonConnect mogelijkheden bevat om vooraf aan bewoners te vragen hoe zij hun woning ervaren en welke verbeteringen zij graag zouden zien, kunnen scenario’s worden ontwikkeld die niet alleen passen binnen de doelstellingen van de corporatie, maar die ook aansluiten bij de behoeften van de bewoners.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...

Metalura ontwerpt en maakt innovatieve producten in eigen huis voor het betere buitenleven ...

In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...