WoonConnect

  1. Leveranciers »
  2. Automatisering »
  3. Software »
  4. WoonConnect

WoonConnect

Bezoekadres
Postelstraat 49
5211 DX ’s-Hertogenbosch
Contactgegevens
Telefoon: +31 073 750 63 65
WoonConnect is een intelligente woningcartotheek. Op dit platform verzamelt u al uw vastgoedinformatie. U houdt de informatie eenvoudig actueel door de 3D-woningmodellen zelf aan te passen.

Woningen digitaal in kaart
Met WoonConnect brengt u uw woningbezit digitaal in kaart. De cartotheek werkt eenvoudig en kan gekoppeld worden aan uw bestaande systemen. De informatie is samengebracht in slimme 3D-woningmodellen. WoonConnect genereert volledig automatisch de informatie die u nodig heeft voor uw beheer-, onderhouds- en waarderingsprocessen.

Klaar voor de toekomst
De software is de afgelopen jaren in samenwerking met de overheid doorontwikkeld. Dat biedt u de garantie dat uw informatie voldoet aan de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. In korte tijd hebben we grote aantallen woningen gedigitaliseerd, voor onder andere de gemeenten Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Apeldoorn, Uden en Eindhoven.

Betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden
Aan het op maat maken van het woningmodel komt geen BIM-modelleur te pas. De software zorgt namelijk voor de bouwkundige samenstelling en interpretatie, op basis van open data en ingevoerde parameters. Vanuit het woningmodel maakt u zelf 3D-modellen, 2D-tekenwerk, NEN 2580-tekeningen, verhuurplattegronden, MJOP’s, energetische berekeningen, rapporten, renovatie- en verduurzamingsscenario’s.

Maximale flexibiliteit
Geautoriseerde medewerkers kunnen de slimme 3D-modellen in WoonConnect zelf aanpassen. Is er een wandje verwijderd, iets aangebouwd, een dakkapel gezet, een keuken vernieuwd of een badkamer verplaatst? Dan past u dat even aan, zonder externe modelleurs.

Optimale connectiviteit
De informatie in WoonConnect kan in ieder gangbaar formaat naar alle platforms worden geëxporteerd. Ook qua invoer kan WoonConnect met alle formaten overweg: bij het digitaliseren van de woningen kunt u VABI- bestanden en ketellijsten gebruiken, maar ook data van gedigitaliseerde woningen.

Cartotheek à la carte: kies uw eigen groeipad
U kun de WoonConnect Cartotheek à la carte uitbreiden met modules. Bijvoorbeeld voor het berekenen van huurpunten of voor energieprestatieberekeningen op basis van de NTA8800 - BENG-eisen. Met de modules kunt u ook woningopnames doen, toekomstscenario’s uitproberen, uw vastgoed beheren, klachtmeldingen faciliteren en zo de communicatie met uw huurders optimaliseren.

De basiscartotheek kost u niet meer dan een andere cartotheek die niet beschikt over de intelligentie van WoonConnect. U kiest zelf welke functies u nog meer wilt gebruiken. Dat is de WoonConnect cartotheek à la carte: u stelt zelf uw eigen menu samen!

Foto's van WoonConnect

Beschikbare video van WoonConnect

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...

PVC Kliktegels; de perfecte vloer voor bijna iedere toepassing ...

Heating. Cooling. Caring ...

Luxs | Vastgoeddata. Maar dan slim.

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...