Woning Advies Nederland

  1. Leveranciers »
  2. Advies »
  3. Adviesbureau »
  4. Woning Advies Nederland

Woning Advies Nederland

Bezoekadres
Parmentierstraat 8
4143 HA Leerdam
Contactgegevens
Telefoon: 0345 - 729 000
Wil jij samen met een innovatieve, flexibele en betrouwbare partner duurzaam aan de slag? Een samenwerking aangaan waarbij we elkaar versterken en samen de mutatietijd en verborgen onkosten flink kunnen reduceren? Dan moeten wij maar eens in gesprek gaan.

Innovatief
Woning Advies Nederland (WAN) is een onafhankelijk bouwkundig advies- en keuringsbureau. We zijn sterk in het combineren van gebouwgebonden keuringen en inspecties waarbij duidelijke rapportages afgeleverd worden. Zorgvuldigheid, kwaliteit en snelheid staan binnen onze dienstverlening centraal. Door slimme toepassing van ICT mogelijkheden en korte communicatielijnen lukt het ons prima om deze drie kernkwaliteiten te waarborgen. Wij zijn continue bezig met vernieuwing en optimalisering van onze diensten.

Flexibel
WAN heeft praktijkervaring en weet wat er nodig is om woningen effectief in kaart te brengen. Doordat we onze eigen software ontwikkelen zijn we zeer flexibel en kunnen we samen met onze partners de tools ontwikkelen om tot een zo efficiënt mogelijk resultaat te komen.

Betrouwbaar
Een van de pijlers van ons succes is wel het feit dat wij een onafhankelijke en objectieve partij zijn. In de praktijk heeft onze aanpak al een aantal jaar het effect dat we voor woningcorporaties de mutatietijd kunnen terugdringen met 3 à 4 dagen. Vanuit onze objectieve, heldere rapportages, inclusief foto’s en specifieke locatieaanduidingen, kan per type inspectie of keuring op detailniveau worden geanticipeerd. Zodoende kan er worden begroot richting diverse vormen van onderhoud, op korte en middellange termijn.

Synergetisch
Bij WAN zijn we van mening dat het delen van kennis en informatie het beste van twee werelden brengt. Juist door open met elkaar te levelen kunnen wij meedenken binnen elkaars expertise en zo samen optimale resultaten bereiken.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...

H&S Betonwaren richt zich speciaal op vernieuwing daar waar het speciaal beton betreft...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Noodliften.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Wij zijn een specialist die niet alleen saneert, maar ook renoveert en herstelwerkzaamheden uitvoert ...