Thercon

Thercon

Bezoekadres
Landjuweel 25
3905 PE Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 544 670
Hedendaagse huizen zijn energiezuinig of energieneutraal, zonder in te leveren aan comfort. De EPG-norm voor nieuwe huizen wordt constant verscherp. Omdat onze producten gebruik maken van natuurlijke energiebronnen zoals lucht en zon bent u verzekerd van een energiezuinige en duurzame oplossing. Dankzij onze warmtepompen en zonthermische systemen kunt u de EPG van uw woning aanzienlijk verlagen, en daalt uw energierekening met 30% tot 40%. Bovendien stoot u tot 70% minder CO2 uit. Voor zowel de nieuwbouw als renovatiemarkt kunnen wij met onze producten een passende oplossing bieden voor verwarming, koeling en warm tapwater, zelfs voor de verwarming van een zwembad.

Energiezuinig verwarmen en koelen
Onze oplossingen zijn energiezuinig, hebben een ongekend hoog rendement en zijn bovendien milieuvriendelijk. De Fujitsu warmtepompen en zonneboilers zijn dan ook bij uitstek geschikt voor duurzame en energieneutrale oplossingen en passen perfect in de all-electric toekomstvisie op de woningbouw.

Investeren in duurzaam rendeert
Nieuwe huizen anno 2020 zullen energieneutraal zijn, mede dankzij duurzame binnenklimaatsystemen zoals Fujitsu warmtepompen en zonneboilers. Hierdoor verlaagt u uw primair energieverbruik aanzienlijk en snoeit u in uw energiefactuur.

Klimaatcomfort
De Fujitsu warmtepompoplossingen zijn gesteund op 2 pijlers: energie besparen en een hoog comfort bieden. Dat comfort komt ondermeer tot uiting in een gebruiksvriendelijke klimaatregeling met tal van handige bedieningsmogelijkheden, en een aangename, constante temperatuur in huis. Dat u met onze AircoHeaters in de zomer ook kan koelen is uiteraard een belangrijk comfortvoordeel.

Warm tapwater uit de lucht en de zon
Met de Fujitsu Waterstage lucht/water warmtepomp bieden wij een compleet en duurzaam verwarmingssysteem voor vloer- of radiatorverwarming. Door toevoeging van een isothermische boiler kan u ook heerlijk en energiezuinig baden en douchen. Dit systeem is bovendien combineerbaar met een zonnecollector.

De EPC-norm voor nieuwe huizen
In 2013 werd de EPC-norm voor nieuwe huizen verlaagd naar 0.6 en onlangs werd deze nog verscherpt tot 0.4. Door te kiezen voor een Fujitsu lucht/water warmtepomp kunt u de EPC van uw woning aanzienlijk verlagen, meer dan met een HR gasketel. Een EPG van 0.4 is perfect haalbaar indien de woning goed geïsoleerd is. Mede dankzij een Waterstage warmtepomp kan u de energierekening van uw woning met 30% tot 40% verlagen.

Ventilatie met warmteterugwinning
Koken en douchen veroorzaakt in huis damp en vocht. In zo’n klimaat kunnen bacteriën, virussen en schimmels zich makkelijk ontwikkelen. Met alle gevolgen van dien voor uw gezondheid. Maar ook te droge lucht is niet goed, want daar kunt u slijmvliesklachten van krijgen. En een tekort aan zuurstof kan leiden tot oogirritatie, hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs astma. De oplossing zit ‘m in goede ventilatie.

Energiemonitoring
Data vergaren is energie besparen. Daarom biedt Fujitsu u Enmosy, een professioneel energiemonitoringsysteem dat de efficiëntie van hernieuwbare energie-installaties zoals warmtepompen, zonneboilers, ventilatie en pv-panelen op de voet volgt.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Effectieve én duurzame isolatie van TONZON ...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...

Hernieuwbare energie voor de mensen ...

Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...