Solesta® 2.0

  1. Leveranciers »
  2. Solar »
  3. Zonnepanelen »
  4. Solesta® 2.0

Solesta® 2.0

Bezoekadres
Touwbaan 26D
2352 CZ Leiderdorp
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 303 52 44
Solesta® 2.0 is dé innovator in zonneboilers voor de zakelijke én particuliere markt.

Dat specialisme vloeit voort uit onze visie op de toekomst. Het inzetten van de kracht van de zon om hernieuwbare energie op te wekken is die toekomst, geloven wij. Daarom willen we het voor iedereen makkelijk maken om voor duurzaam te kiezen.

Onze Smartline zonneboilersysteem is geschikt voor tapwater onderhoudsvrij, géén glycol, wordt binnen een halve dag geïnstalleerd en verdient zichzelf snel terug. De zon doet het werk, en u ontvangt het rendement. 280 Liter douchewater van 37 graden in een opslagmodule van 60x60x60cm.

Woningcorporaties
Duurzaamheid is ook voor woningcorporaties een heet hangijzer. Begrijpelijk, want als woningcorporatie zorgt u in één klap voor een goede woning voor een groot aantal huurders (en dus: energieverbruikers). Met een Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 zijn uw huurders én uw corporatie voorbereid op de toekomst. Met als eerste stap: misschien al energielabel B in 2022.

Particulier
Investeren in een beter milieu wordt pas écht interessant als u er zelf wat aan heeft. Gelukkig is een Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 goed voor het milieu én uw portemonnee. Zo stoot u gemiddeld ongeveer 400 kg minder CO2 uit per jaar. En dankzij ISDE-subsidie verdient u de zonneboiler binnen vijf tot acht jaar terug.

Installateurs
Als installateur bent u vaak het eerste contactpunt voor consumenten die duurzaam om willen gaan met energie. Met de Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 maken we het u én de consument heel gemakkelijk om energie te besparen. Daarom trainen we installateurs om onze Smartline zonneboilers te installeren. Zo installeert u eenvoudig en snel, zonder tilhulpmiddelen.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hernieuwbare energie voor de mensen ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...

Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld ...

Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...

Vorm en functie in balans Wij maken beide mogelijk ...