Roto dakramen

 1. Leveranciers »
 2. Daken »
 3. Roto dakramen

Roto dakramen

Bezoekadres
Rue du Bosquet 1 Zoning Industriel II
1400 Nivelles
Contactgegevens
Telefoon: 0800 - 023 21 14
Roto Dak Systeem Technologie is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van dakramen, zoldertrappen en accessoires. Met drie ultramoderne productiefaciliteiten in Europa ontwikkelen, ontwerpen en produceren wij innovatieve topproducten op het gebied van energiebesparing, energieopwekking en comfort op en onder het dak, met de voordelen van hoge flexibiliteit, prestaties en leverbetrouwbaarheid.

Vijf redenen om voor Roto te kiezen
 • Kwaliteit van het product; Onze “German Made” dakramen staan voor slimme innovaties en hoogwaardige materialen. Onze premium kwaliteit wordt ook keer op keer onafhankelijk bevestigd door TUV Rheinland t.o.v. andere fabrikanten.
 • Energie-Efficiëntie: In de hedendaagse opgave van energie transitie kunt u met producten van Roto een voorbeeld stellen. Voor gemonteerde isolatiekaders en standaard luchtdichte manchetten op ieder raam zorgen voor een verhoging van de energie-efficiëntie en een betere implementatie in het kader van BENG en WKB regulering.
 • Garantie: Onze dakramen kenmerken zich door een lange levensduur. Als er schade ontstaat, bent u gedekt; u krijgt 15 jaar garantie op de ramen van Roto. En dat is nog niet alles: we bieden ook 5 jaar garantie op materiaal-, constructie- en fabricagefouten. Met een unieke samenwerking in Nederland met SKK Kozijnwacht verlenen we ook nog eens een aantoonbaar snelle service!
 • Comfort: Roto heeft een keur aan oplossingen die precies aan uw wensen voldoen. Of het nu gaat om het vervangen van een zolderraam, toepassingen in sanitaire ruimten of het creëren van een enorm uitzicht, aan al uw wensen wordt individueel voldaan. En met uitstekende mogelijkheden in geluidsisolatie kunt u altijd ontspannen achterover leunen en ontspannen, zelfs in drukke stadscentra.
 • Beveiliging: Met Roto kunt u zich veilig en zeker voelen, want onze ramen hebben verschillende veiligheidskenmerken. Mogelijkheden in Triple glas, externe rolluiken, kindersloten en oplossingen in PKVW gecertificeerde producten.
Familiebedrijf en koploper
Roto Dak Systeemtechnologie GmbH is een onafhankelijk bedrijfsonderdeel onder de paraplu van ons Duitse familiebedrijf Roto Frank AG met ca. 5.000 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bad Mergentheim, waar meer dan 700 medewerkers iedere dag bezig zijn met de beste oplossingen in daglichttoetreding. In heel Europa heeft onze divisie ruim 1.200 medewerkers en behoren wij tot de top fabrikanten in volume van kwalitatief hoogwaardige dakramen. Onze producten worden uitsluitend verkocht via vak handelaren en professionele partners in de dakwereld.

German Made
Roto Frank AG met het hoofdkantoor in Leinfelden-Echterdingen bij Stuttgart is een 100% Duits familieconcern. Roto is solide opgegroeid, organisch en consequent onze gemeenschappelijke waardes staan voor een identiteit die Roto tot koploper in kwaliteit hebben gemaakt.
 • We ontwikkelen intelligente productoplossingen die overtuigen door nauwkeurige techniek en lange levensduur
 • Ongeacht het land van productie, milieu management en logistiek zijn gebaseerd op Duitse waarden zoals betrouwbaarheid, grondigheid en vooruitziendheid.
 • Duitse precisie in ontwerp en ontwikkeling, kwaliteit en procesmanagement zorgen voor hoogwaardige prestaties.

Foto's van Roto dakramen

Beschikbare video van Roto dakramen

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...

Breijer biedt u alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. We renoveren bitumen en zinken dakbedekkingen ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...

Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...