Quinn Radiators Europe

  1. Leveranciers »
  2. Verwarming en Ventilatie »
  3. Binnenklimaat »
  4. Quinn Radiators Europe

Quinn Radiators Europe

Bezoekadres
Van Doornelaan 2A
B-2440 Geel, België
Contactgegevens
Telefoon: +32 14 50 00 11
Quinn Radiators is Europa’s toonaangevende producent van radiatoren met ronde bovenkant en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de verwarmingsindustrie. De productie-eenheid in Newport (Wales – UK) beschikt over de modernste machines en een zeer hoog kennisniveau dat werd verworven doorheen de jaren. Hierdoor biedt Quinn Radiators kwaliteit, betrouwbaarheid en afwerking van wereldniveau, verzekerd door een garantie van 10 jaar.

Onze paneelradiatoren zijn sinds 2018 gecertificeerd door Bureau CRG en hebben een gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ontvangen. Ze genieten van een aanzienlijk EPC-voordeel. Waar een doorsnee radiator over een afgifterendement van om en bij 95% beschikt, zijn de paneelradiatoren van Quinn gecertificeerd op maar liefst 100%. Dit levert een besparing op van minstens 5% op de energiefactuur.

Het assortiment van Quinn Radiators paneelradiatoren omvat de Quinn Sensa (radiator met ronde bovenkant), Quinn Quattro, Quinn Integrale, Quinn Compla en Ligna en Quinn MC6 radiatoren. Dit wordt aangevuld door handdoekradiatoren en designradiatoren, wat ervoor zorgt dat u als consument een uitgebreide keuze hebt.

Bij Quinn Radiators is iedereen, van productie tot dienst na verkoop, volledig toegewijd aan u, zodat u de radiatoren die u nodig hebt ter beschikking hebt wanneer u ze nodig hebt.

Voor meer informatie, kijk ook op: www.quinn-informatie.nl

Foto's van Quinn Radiators Europe

Beschikbare video van Quinn Radiators Europe

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Coenen Automatische Deuren is uw betrouwbare partner voor oplossingen op het gebied van automatische deuren ...

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijde aanbieder en specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...

Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Onze statement is onze missie "power to the people"...