Q-Concepts

  1. Leveranciers »
  2. Financieel »
  3. Q-Concepts

Q-Concepts

Bezoekadres
Reitscheweg 45
5232 BX 's-Hertogenbosch
Contactgegevens
T: 073 - 61 32 510
Q-Concepts, uw partner op het gebied van accountancy, interim en advies. Wij zijn een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie die zich bewust is van haar rol in het publiek belang. Uit onze naam alleen al blijkt dat kwaliteit bij ons voorop staat.

Q-Concepts wordt door beroeps- en belangenverenigingen gezien als het accountantskantoor van de toekomst. Wij kennen een unieke aanpak, die wezenlijk verschilt van andere kantoren. Wat ons zo uniek maakt?​

Senior Professionals
Onze professionals en adviseurs hebben de nodige vlieguren gemaakt, veelal binnen Big4 kantoren. 65% van onze populatie is Register Accountant, Register EDP-Auditor of Accountant Administratieconsulent (RA/RE/AA). Zij hebben aan één woord genoeg en spreken uw taal. U merkt dit direct aan de korte doorlooptijd en de kwaliteit van onze diensten. Ons lage verloop (<5%) zorgt voor stabiele teams, immers onze professionals kiezen bewust voor ons concept.

Sparringpartner
Om optimaal voeling te houden met de dagelijkse praktijk vervullen onze professionals ook interim en advies posities in het bedrijfsleven. Hierdoor zijn zij dé perfecte sparringpartner. U wordt hands-on bijgestaan door onze professionals met sectorkennis van binnenuit. Zo bieden wij direct meerwaarde voor uw organisatie. Uiteraard houden wij ons aan de regels rondom de Verordening inzake de onafhankelijkheid (ViO).

Scherp in kosten
Onze ervaren professionals realiseren korte doorlooptijden en leveren een hoge kwaliteit. Wij houden onze overhead laag en geven u volledig inzicht in onze prijsopbouw. Ons credo: niet afgesproken is niet gefactureerd!

Hoge betrokkenheid
Q-Concepts staat voor persoonlijke aandacht. De partner- en manager betrokkenheid bij ons is groot. Dat is het voordeel van werken met senior professionals met relatief kleine klantportefeuilles. Wij werken met passie om u kwaliteit te leveren en vervullen een rol als uw sparringpartner. Onze rol als kennispartner vervullen wij pro-actief; wij delen best practices en stellen ons partnernetwerk in de keten aan u beschikbaar.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...

Mobiel parkeren via sms, app en internet!

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen ...

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...

Veelzijdig: Galerijvloer ophoging en Balkonvloeren verhogen ...