Q-Concepts

  1. Leveranciers »
  2. Financieel »
  3. Q-Concepts

Q-Concepts

Bezoekadres
Reitscheweg 45
5232 BX 's-Hertogenbosch
Contactgegevens
Telefoon: 073 - 61 32 510
Q-Concepts, uw partner op het gebied van accountancy, interim en advies. Wij zijn een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie die zich bewust is van haar rol in het publiek belang. Uit onze naam alleen al blijkt dat kwaliteit bij ons voorop staat.

Q-Concepts wordt door beroeps- en belangenverenigingen gezien als het accountantskantoor van de toekomst. Wij kennen een unieke aanpak, die wezenlijk verschilt van andere kantoren. Wat ons zo uniek maakt?​

Senior Professionals
Onze professionals en adviseurs hebben de nodige vlieguren gemaakt, veelal binnen Big4 kantoren. 65% van onze populatie is Register Accountant, Register EDP-Auditor of Accountant Administratieconsulent (RA/RE/AA). Zij hebben aan één woord genoeg en spreken uw taal. U merkt dit direct aan de korte doorlooptijd en de kwaliteit van onze diensten. Ons lage verloop (<5%) zorgt voor stabiele teams, immers onze professionals kiezen bewust voor ons concept.

Sparringpartner
Om optimaal voeling te houden met de dagelijkse praktijk vervullen onze professionals ook interim en advies posities in het bedrijfsleven. Hierdoor zijn zij dé perfecte sparringpartner. U wordt hands-on bijgestaan door onze professionals met sectorkennis van binnenuit. Zo bieden wij direct meerwaarde voor uw organisatie. Uiteraard houden wij ons aan de regels rondom de Verordening inzake de onafhankelijkheid (ViO).

Scherp in kosten
Onze ervaren professionals realiseren korte doorlooptijden en leveren een hoge kwaliteit. Wij houden onze overhead laag en geven u volledig inzicht in onze prijsopbouw. Ons credo: niet afgesproken is niet gefactureerd!

Hoge betrokkenheid
Q-Concepts staat voor persoonlijke aandacht. De partner- en manager betrokkenheid bij ons is groot. Dat is het voordeel van werken met senior professionals met relatief kleine klantportefeuilles. Wij werken met passie om u kwaliteit te leveren en vervullen een rol als uw sparringpartner. Onze rol als kennispartner vervullen wij pro-actief; wij delen best practices en stellen ons partnernetwerk in de keten aan u beschikbaar.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels...

BOOT is een organiserend ingenieursbureau uit Veenendaal en levert met ca. 120 medewerkers ...