NVT Onderhoudsgroep

  1. Leveranciers »
  2. Onderhoud »
  3. Vastgoedonderhoud »
  4. NVT Onderhoudsgroep

NVT Onderhoudsgroep

Bezoekadres
Hoefsmid 7
2631 RH Nootdorp
Contactgegevens
Telefoon: 015 - 310 83 32
NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer. Van constructie tot afwerking. Van isolatie tot installatie. De herkenbare huisstijl voor alle bedrijfsonderdelen benadrukt onze visie. Transparant, kleurrijk en samenwerken. NVT is constant is beweging en staat voorop in nieuwe ontwikkelingen met als doel om de kosten voor duurzaam onderhoud zo laag mogelijk te houden voor haar opdrachtgevers.

Zo is NVT Onderhoudsgroep betrokken bij "Stroomversnelling koop" en is NVT als eerste in staat gebleken om een 0 op de meter te realiseren binnen het gestelde budget. Wilt u meer weten kijk dan op: www.duurzaamencomfortabelbouwen.nl.

Ook is NVT Onderhoudsgroep één van de initiatiefnemers van het Zmart Kozijn: www.zmartkozijn.nl, waarbij het gechipte kozijn pas na 15 jaar wordt voorzien van een nieuwe toplaag!
Een recente ontwikkeling is Nanotechnologie, deze technologie kan tevens een bijdrage leveren aan een duurzame wijze van onderhouden van vastgoed, hiertoe heeft NVT een samenwerkingsverband met RSS Nano coatings.

De kennis en kunde van NVT Onderhoudsgroep is gebundeld binnen NVT Engineering BV: www.nvtengineering.nl. Binnen Engineering wordt specifieke kennis op het gebied van techniek, begeleiding, monitoring en Kwaliteit & Veiligheid wordt vanuit gecoördineerd, zo nodig samen met andere kennispartners.

Van Tour
Wij zijn sinds 1907 een betrouwbare partner als het gaat om het verduurzamen, onderhouden en renoveren van gebouwen. We bieden advies, projectmanagement, schilderwerk, renovatie, wandafwerking en zorgen ervoor dat woningen compleet worden opgeleverd.

NBK
Met NBK zijn wij in Nederland een unieke specialist op het gebied van betonrenovatie, betonconservatie en kunststofvloeren. Tevens hebben wij een brede visie op totaalonderhoud. Wij helpen u het maximale uit de levensduur van uw pand te halen. U kunt rekenen op een professionele aanpak waarin alle risico's worden uitgesloten.

NBK Isolatie & Straaltechniek
Isolatie & Straaltechniek is een gespecialiseerd onderdeel van NVT Onderhoudsgroep. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met energievraagstukken. Isolatietechniek denkt mee om het energielabel van uw object te verhogen door toepassing van hoogwaardige gevel, dak en vloerisolatie. Ook voor verbetering van de isolatiewaarde van de beglazing of het in combinatie vervangen van uw CV-ketel bent u bij Isolatietechniek aan het juiste adres. Straaltechniek werkt met name aan speciale reinigingsvraagstukken zoals bijvoorbeeld het verwijderen van kalkuitbloedingen, opkleuren van gevels. Ook het vervangen van voegwerk en impregneren van gevels hoort daar natuurlijk bij.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...

Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...

Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...

Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...