Notapp

Notapp

Corr.adres
Lt. Gen. Van Heutszlaan 4
3743 JN Baarn
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 668 28 11
Wij geloven dat het proces in dienst staat van de mens, en de mens niet in dienst van het proces. Dat is het uitgangspunt waarmee we de voorsprong voor onze klanten realiseren.

Organisatie
Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners in de keten. Daar leven we voor en daar leven we van. Ons kernteam bestaat uit gedreven professionals. U bent altijd welkom om een kijkje bij ons te komen nemen in Villa Woudestein te Baarn.

Onze start is het notariaat
In 2000 zijn we gestart om het werk van notarissen makkelijker te maken. Nu realiseert onze software dit ook voor banken, beleggers en woningcorporaties. Zo maken wij het overdragen van registergoed voor alle betrokkenen in de keten minder arbeids-­ en kapitaalintensief.

Voor de beeldvorming
  • 40.000 woningen wisselden de afgelopen tien jaar van eigenaar via onze software
  • 2500 gebruikers ervaren op dit moment het gemak van het NotApp platform
  • NotApp beschikt over de beste beveiligingscertificaten (ISO 27001)
  • Een team van 15 mensen wordt doorlopend gewerkt aan de verdere ontwikkeling van onze software en diensten
Voor woningcorporaties
Goed administreren vraagt tijd, net als het coördineren van werkzaamheden van bijvoorbeeld taxateurs, bouwkundig inspecteurs, notarissen en makelaars. Voor het stroomlijnen van dit complexe proces heeft NotApp, samen met woningbouwcorporaties, makelaars en notarissen, Corporatieportaal ontwikkeld als onderdeel van het NotApp platform. Dit is een webapplicatie waarmee administreren en coördineren van het verkoopproces een fluitje van een cent wordt.

Het voordeel
In een notendop: u heeft meer grip op uw proces, verkoopt sneller en heeft direct inzicht en overzicht in dossiers. De rapportagemogelijkheden geven u inzicht in een scala aan activiteiten, waaronder de meting van doorlooptijden, actuele verkooplijsten en begrotingen. En het bespaart nog kosten ook. Bel of mail ons en vraag de brochure aan. We komen natuurlijk graag langs voor een demonstratie.

Gratis verkoopondersteuning: alle corporatiewoningen op één site Corporatieportaal is een beveiligde procesapplicatie, maar op het publieke gedeelte (www.corporatieportaal.nl) vinden woningzoekenden woningen die te koop staan. NotApp biedt aan elke corporatie in Nederland de woningpublicatie kosteloos aan; nu en in de toekomst. Desgewenst maakt NotApp een woningwebsite op maat voor u met functionaliteiten voor woningpublicatie, een geïnteresseerden-database, mailingen, productie van brochures en meer.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Onze missie is het leveren van producten die het eenvoudig mogelijk maken veilig...

Jan Snel Group BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...

DAKMERK. Hét keurmerk voor platte daken....