Notapp

Notapp

Corr.adres
Lt. Gen. Van Heutszlaan 4
3743 JN Baarn
Contactgegevens
Telefoon: 088 - 668 28 11
Overdracht woning, appartement, BOG of parkeerplaats
Notapp ondersteunt woningcorporaties, beleggers en (hypothecair) financiers bij de overdracht van registergoed. Onze software speelt daarin een belangrijke rol: het stroomlijnt uw overdrachtsprocessen.

Voor de beeldvorming
  • We ondersteunen bij onderhandse verkoop, openbare verkoop of inschrijving. Met focus op zowel de back-office-processen als CRM en verkoopwebsites. Meestal verkoop, maar ook verhuur. Meestal woningen, maar ook BOG, appartementen en parkeerplaatsen.
  • 2.500 gebruikers ervaren op dit moment het gemak van Notapp Dossierbeheer (voorheen: Corporatieportaal)
  • Meer dan 70.000 woningen wisselden de afgelopen jaren van bewoner/eigenaar via onze software.
  • Ons team bestaat uit vijftien gedreven professionals.  Met elkaar wordt doorlopend gewerkt aan de verdere ontwikkeling van onze software en diensten.
  • Via onze zusterorganisatie Openkoop Makelaardij zijn wij aangesloten bij de NVM en verzorgen wij publicaties op Funda wonen en Funda in business.
  • Notapp beschikt over de beste beveiligingscertificaten (ISO 27001).
Hoe we werken
Bij de start van onze dienstverlening modelleren we uw processen voor verkoop en verhuur, waardoor elke individuele overdracht vanaf de eerste stap vergaand geautomatiseerd wordt afgewikkeld. Hierin nemen we ook de ketenpartners mee, zoals de makelaar, onderhoudsdienst, bouwkundig inspecteur, taxateur en notaris. Uw aanbod wordt naar wens gepresenteerd, geïnteresseerden worden steeds netjes geholpen.

Onderhandse overdracht, verhuur, inschrijving of veiling   
We ondersteunen alle overdrachtsvormen. Natuurlijk de onderhandse verkoop en eventuele terugkoop bij garantieregelingen. Maar ook verhuur in de vrije sector en in het middensegment. Veel ervaring hebben we met de digitale openbare verkoop, zoals de verkoop bij inschrijving en de veiling via internet.

Het voordeel
U heeft meer grip op uw proces, verkoopt/verhuurt sneller en heeft direct inzicht en overzicht in dossiers. En het bespaart nog kosten ook. Bel of mail Jan van den Dungen op (06) 53 41 00 71 of Michiel van Rhijn op (06) 11 04 84 60.
We komen graag langs voor een demonstratie.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame ...

Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...

Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...

Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...

Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...