MASTUM bv

  1. Leveranciers »
  2. Daken »
  3. Dakveiligheid »
  4. MASTUM bv

MASTUM bv

Bezoekadres
Veldzigt 58b
3454 PW De Meern
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 264 20 60
Voor medewerkers van woningbouwverenigingen of gemeenten zijn dakvraagstukken dagelijkse kost. Onderhoud, beheer, meerjarenplanningen, renovaties, lekkagemeldingen en –afwikkeling… Het is echter niet zozeer het dak, maar tevreden bewoners die hun grootste zorg vormen.

Mastum ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen, meerjaren onderhoudsplanningen op te stellen en regelmatige dakinspecties uit te voeren. Daarnaast kunnen wij ook heel goed optreden als vraagbaak voor uw cliënten met vragen aangaande het dak van hun woning.

Mastum is uw aangewezen samenwerkingspartner. Wij bieden maatwerkovereenkomsten, hebben een 24-uurs serviceorganisatie, geven renovatieadviezen en werken met bewonersgericht personeel. Daarnaast kunnen we u adviseren over het geven van meerwaarde aan uw daken. Groendaken bijvoorbeeld en daken met zonnepanelen zijn tegenwoordig erg populair.Foto's van MASTUM bv

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


BPM software voor Woningcorporaties ...

Altijd de juiste lichtoplossing ...

IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...

Direct alarmering. Waar u ook bent.

SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...

PVC Kliktegels; de perfecte vloer voor bijna iedere toepassing ...