MASTUM bv

  1. Leveranciers »
  2. Daken »
  3. Dakveiligheid »
  4. MASTUM bv

MASTUM bv

Bezoekadres
Veldzigt 58b
3454 PW De Meern
Contactgegevens
Telefoon: 030 - 264 20 60
Voor medewerkers van woningbouwverenigingen of gemeenten zijn dakvraagstukken dagelijkse kost. Onderhoud, beheer, meerjarenplanningen, renovaties, lekkagemeldingen en –afwikkeling… Het is echter niet zozeer het dak, maar tevreden bewoners die hun grootste zorg vormen.

Mastum ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen, meerjaren onderhoudsplanningen op te stellen en regelmatige dakinspecties uit te voeren. Daarnaast kunnen wij ook heel goed optreden als vraagbaak voor uw cliënten met vragen aangaande het dak van hun woning.

Mastum is uw aangewezen samenwerkingspartner. Wij bieden maatwerkovereenkomsten, hebben een 24-uurs serviceorganisatie, geven renovatieadviezen en werken met bewonersgericht personeel. Daarnaast kunnen we u adviseren over het geven van meerwaarde aan uw daken. Groendaken bijvoorbeeld en daken met zonnepanelen zijn tegenwoordig erg populair.Foto's van MASTUM bv

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...

Overtuig uzelf van ons vakkundig advies met de zekerheid van een zeer uitgebreid assortiment ...

Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Full service dienstverlener voor sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering en infrastructurele werkzaamheden ...