Klaar is Case

  1. Leveranciers »
  2. Duurzaam »
  3. Klaar is Case

Klaar is Case

Contactgegevens
Telefoon: 06 12 13 75 66

MET VERDUURZAMING OP HOOG NIVEAU IS UW PROJECT KLAAR VOOR VEERTIG JAAR
De energietransitie vraagt ook binnen de woningsector om grote veranderingen. Klaar is Case laat graag zien hoe duurzame renovaties op hoog niveau voor alle partijen de beste keuze zijn.

OVER HET INITIATIEF
De klimaatdoelen van Nederland zijn ambitieus. Om in de woningsector de benodigde reducties te behalen, zijn hoog niveau renovaties een essentieel middel. Maar die zijn uitdagend, duur en inefficiënt… of niet?

Klaar is Case laat zien dat heel veel projecten in Nederland al succesvol op hoog niveau isoleren, renoveren en verduurzamen. Wat nodig is, dat kan! En hoe meer projecten op dat niveau mee gaan doen, hoe groter de kans dat we samen onze klimaatdoelen halen.

OVER KLAAR IS CASE
Klaar is Case wil laten zien dat verduurzamen op hoog niveau niet alleen nuttig is, maar ook effectief, efficiënt én haalbaar. Want doe je het nu goed, dan ben je klaar voor 40 jaar. Op deze site vind je inspirerende, succesvolle projecten die in dat kader al zijn uitgevoerd. Klaar is Case! Het streefdoel voor de projecten is een netto warmtevraag van 50 kWh/m2/jaar of lager. Dat kan in één keer, maar ook via een stapsgewijze aanpak. Beiden aanpakken laten we zien.

Klaar is Case is een initiatief van projectpartners die de energietransitie in Nederland willen helpen versnellen.ENERGIEBESPAARCOALITIE
De Energiebespaarcoalitie is een netwerk van overheden, maatschappelijke organisaties, marktpartijen en kennisinstellingen. De Energiebespaarcoalitie richt zich op iedereen die in staat is om invloed uit te oefenen of daadwerkelijk zelf het energieverbruik in gebouwen kan verminderen. Deze campagne wordt mede mogelijk gemaakt door de energiebespaarcoalitie

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten ...

Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld ...