Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD)

  1. Leveranciers »
  2. Opleidingen »
  3. Vastgoedopleidingen »
  4. Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD)

Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD)

Bezoekadres
Zuidzijde 146
2977 AM Goudriaan
Contactgegevens
Telefoon: 06 - 51693099
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers in de (maatschappelijk) vastgoedbranche.

Ons motto is “voor en door” door praktijkprofessinals uit het maatschappelijk vastgoed. Onze uitgebreide agenda is ook in overleg met deze professionals samengesteld. Doordat IVVD zich op deze manier grotendeels aan de “vraagzijde” van de vastgoedmarkt positioneert onderscheidt zij zich van vele andere aanbieders. In de programmering van alle activiteiten van IVVD is “duurzaamheid” integraal opgenomen. Actualiteit, inhoudelijke kwaliteit en focus op de praktijk zijn randvoorwaarden.

IVVD heeft sinds haar oprichting een prominente positie weten te verwerven in het maatschappelijk vastgoed met congressen, symposia, seminars, trainingen, workshops, masterclasses en cursussen. Onze jaarlijks terugkerende congressen zijn binnen de maatschappelijk vastgoed wereld ondertussen uitgegroeid tot belangrijke kennis- en netwerkbijeenkomsten voor vakgenoten.

IVVD streeft naar interactieve en uitdagende kennisoverdracht door gebruik te maken van creatieve, moderne concepten. De inzet van E-learning, webinars, videoprojecten, white papers, boeken, nieuwsbrieven en een magazine behoren tot de meest recente ontwikkelingen binnen IVVD. Deze crossmediale benadering zorgt voor een nog betere interactie met de klant om daarmee optimaal in te kunnen spelen op de actuele opleidingsvraag. U en uw organisatie blijven hiermee voorop lopen in de markt. Vanzelfsprekend behoort maatwerk tevens tot de mogelijkheden.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...

Mensen voor techniek ...

Gevestigd in Goor aan het Twentekanaal zorgen zo'n 150 medewerkers er voor dat Eternit BV iedere dag ...

Apply is gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van complexe, geïntegreerde communicatieoplossingen ...