HRsolar groep

HRsolar groep

Bezoekadres
Leehove 4
2678 MC De Lier
Contactgegevens
Telefoon: 0174 - 52 33 03

Samen naar 100% gasloos

Er staat ons een enorme opgave te wachten. In 2030 moet er in Nederland 45% CO2 zijn gereduceerd. In 2050 moeten alle gebouwen energieneutraal zijn. Een opgave waarvoor wij al 18 jaar producten ontwikkelen, produceren en leveren in Nederland.
Maximaal CO2 reduceren doen we pas goed als we onze elektriciteit, warmte én koelvoorziening op een duurzame manier gebruiken, verbruiken en opwekken. Dit wel met behoud of liever verbetering van ons comfort. Dat is exact wat onze oerdegelijke Nederlandse oplossing Qsilence als totaaloplossing biedt.

Met de 3 elementen van Qsilence verwarmen we stil, gasloos en duurzaam.

Een stil PVT energiedak voor stroom én warmte
Dag en nacht gasloos verwarmen, ook in de winter

Met het Qsilence PVT systeem wek je 24/7 energie op door je energie uit de zon, wind en regen te halen. Ook ‘s nachts en in de winter. Gasloos wonen met ons PVT systeem is ook nog eens fluister stil, duurzaam en onderhoudsarm. Qsilence produceert en levert componenten voor een compleet gasloze en stille energievoorziening van woningen. We bieden dit als volledig geïntegreerde en complete oplossing aan voor installateurs.

Over HRsolar groep
De HRsolar groep bestaat uit Qsilence, HRsolar en HRsolar Projects. Een zonnig hart voor duurzaamheid bindt de bedrijven. Ieder met haar eigen expertise. Duurzame energieoplossingen willen we bereikbaar maken voor iedereen. We begrijpen dat comfort daarbij een belangrijke plaats inneemt. Eenvoud in installatietechniek, comfort, de hoogst haalbare energetisch rendementen en maximale CO2 reductie is onze leidraad bij het ontwikkelen van onze systemen.

Samen werken aan een duurzame toekomst, dat is de HRsolar groep.

Beschikbare video van HRsolar groep

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Grip op uw processen, de informatiehuishouding op orde, zaakgericht werken en een kostenbesparing dankzij ...

Heating. Cooling. Caring ...

Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...

Optimale strategie voor vastgoedorganisaties ...

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Effectieve én duurzame isolatie van TONZON ...