Gr8 Roofs

  1. Leveranciers »
  2. Renovatie »
  3. Gr8 Roofs

Gr8 Roofs

Bezoekadres
Le Havre 136
5627 SW Eindhoven
Contactgegevens
Telefoon: 085 - 760 32 88
Als corporatie bent u niet dagelijks in uw woningen of panden aanwezig. Dat kan ervoor zorgen dat de dakbedekking jarenlang onopgemerkt lekt. GR8 Roofs inspecteert, adviseert en onderhoud de daken voor grote en kleine corporaties. Door middel van een onderhoudscontract zorgt u voor optimalisatie van uw woningen en panden. Dit resulteert op lange termijn in kosten besparing en tevreden bewoners. Met inachtneming van uw wensen, doelen en budget stellen wij samen met u een traject op. Dit stemmen wij uiteraard af op de huidige onderhoudsniveaus van uw woningen of panden. Onze missie is om u volledig te ontzorgen middels professioneel advies en transparante communicatie.

Veilig werken op hoogte
Veiligheidsvoorzieningen zijn een vast onderdeel bij de inrichting van een dak. GR8 Roofs heeft veiligheid bijzonder hoog in het vaandel staan en voert haar werkzaamheden om die reden uitsluitend uit conform hedendaagse veiligheidsnormen.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


MASTUM ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...

PVC Kliktegels; de perfecte vloer voor bijna iedere toepassing ...

Heating. Cooling. Caring ...

Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...

Direct alarmering. Waar u ook bent.

Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...