Fihuma Groep

  1. Leveranciers »
  2. Isolatie »
  3. Fihuma Groep

Fihuma Groep

Bezoekadres
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam
Contactgegevens
Telefoon: 010 - 29 21 000
De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van (woning)isolatie, dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk en vastgoedonderhoud. Het bedrijf is sinds 1994 gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Kwadijk en Barendrecht, waardoor landelijke dekking wordt geboden.

Isolatie
Fihuma Isolatie biedt energetische oplossingen aan voor het hoogwaardig isoleren van o.a. de totale thermische schil van woningen. Dit betreft dakisolatie aan de binnenzijde (met Fihuma Powerline isolatieplaten), spouwmuurisolatie (met Fihuma Hurefoam spouwmuurisolatieschuim) en bodemisolatie (met Fihuma trio-s-bodemisolatiechips).
Na het toepassen van onze producten houdt de woning de warmte beter vast, de vloer, muren en het dak geven minder kou af en het is gelijkmatiger warm in huis. Ook de winst voor het milieu is groot; doordat de verwarming minder vaak aanslaat, daalt het gasverbruik en wordt minder CO² uitgestoten.

Kwaliteit
Al onze isolatieproducten zijn TNO-getest op werking en isolatiewaarden en hebben een gecontroleerde kwaliteitsverklaring van de ISSO, geplaatst in de Databank Gecontroleerde Kwaliteitsverklaringen van BCRG. Wij geven 15 jaar garantie op de door Fihuma Groep aangebrachte isolatie.

Beste getest - spouwmuurisolatie
Het Fihuma Hurefoam spouwmuurisolatieschuim is het beste isolerende product voor spouwmuren. Er is een gecontroleerde Rc-waarde van 1.86 bij een dikte van 60 mm. Het Fihuma Hurefoam spouwmuurisolatieschuim is een gemodificeerd schuim, dat wordt gemaakt met speciaal ontwikkelde apparatuur. Onze isolatieteams brengen het schuim op professionele wijze in de spouwmuur aan.

Social return
Sociale ontwikkeling en veilig werken zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Fihuma biedt regelmatig mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans. Waardering hiervoor ontvingen wij met de Hart voor Rotterdam Prijs.

Vestigingen van Fihuma:
Fihuma Groep
Stadionweg 27
3077 AN Rotterdam

Fihuma Isolatie Kwadijk (bezoekadres)
Fortweg 3
1471 EB Kwadijk

Fihuma Isolatie & Fihuma Vastgoedonderhoud Barendrecht (bezoekadres)
Londen 6
2993 LA Barendrecht

Beschikbare downloads van Fihuma Groep

Beschikbare video van Fihuma Groep

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


In ruim 80 jaar is Remeha uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Facto Geo is een geodetisch ingenieursbureau met vijf locaties die zorgen voor ...

Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...

Fortes Energy Systems is specialist op het gebied van producten voor de stadswarmte ...

Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...