FERLEM International BV

  1. Leveranciers »
  2. Bouw »
  3. Woningbouw »
  4. FERLEM International BV

FERLEM International BV

Bezoekadres
Vossenbeemd 109 D
5705 CL Helmond
Contactgegevens
Telefoon: 0492 - 387 306
"In 2004 bedacht de oprichter van Ferlem, Berry van Hoof, een totaal ander bouwsysteem, waarom? Tegen beter weten in worden de huizen waarin wij wonen nog steeds op de zelfde manier gemaakt als in de tijd van de Romeinen: Steentje-voor-steentje. Het viel hem dus op dat de hele wereld innoveert en moderniseert, behalve de woningbouw.

Hij was echter veel te vroeg. Pas toen in 2016 steeds meer werd gesproken over het strenger maken van de milieueisen, haalde hij zijn plannen weer tevoorschijn. Met het Ferlem team is hij de concepten verder gaan uitwerken tot hetgeen we nu ontwikkelen, produceren en verkopen: Het Ferlem bouwsysteem.

Kies je voor Ferlem, dan kies je voor duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter, zo niet plus-op-de-meter.

Een woonconcept die je de vrijheid geeft een huis te bouwen zoals jij dat wilt. Een woning dat op elk gewenst moment is aan te passen aan jouw wensen, zonder in te hoeven leveren op wooncomfort, of erger nog, meer moet betalen. Ferlem woningen zijn goedkoper dan ieder ander conventioneel gebouwd huis.

Disruptive? Game changer? Feit is: wij doen alles anders. Een huis kan 30% minder kosten. En als je verhuist, neem je je huis gewoon mee. Dat is geen doel op zich: het is simpelweg een ecologische noodzaak om de woningmarkt anders aan te pakken.

Vanuit deze eigenwijze visie dagen wij de heersende bouwcultuur uit. Wij laten zien dat onze onconventionele aanpak de sleutel is die de woningmarkt van het slot kan halen.

Met onze verrassende en heldere benadering fungeren we als een inspirerende eyeopener voor iedereen die op zoek is naar flexibele en betaalbare woonoplossingen.”

Helmond,
Het Ferlem Team

Foto's van FERLEM International BV

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...

OHV acteert als externe beleggingsafdeling voor haar institutionele relaties, waarnaar taken ...

Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...

Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren ...

MASTUM ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...