Elbo Technology B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Deuren »
  3. Deurintercomsystemen »
  4. Elbo Technology B.V.

Elbo Technology B.V.

Bezoekadres
Science Park Eindhoven 5707
5692 EP SON
Contactgegevens
Telefoon: 040 - 26 79 888

Alle comfort van de wereld voor bewoner én beheer

Elbo integreert (video)intercom, woningautomatisering, camerabeveiliging en toegangscontrole.

U wilt bewoners veiligheid en modern comfort bieden én de efficiency van uw beheer optimaliseren. Elbo maakt het mogelijk en betaalbaar met de slimme producten van het Italiaanse topmerk Urmet. Door de systemen voor de verschillende functionaliteiten te integreren, kan een bewoner met zijn smartphone of tablet de oproepen van de video-intercom beantwoorden, de entreedeur openen, bekijken wat de camera ziet, beeldbellen met de receptie én zijn verlichting en zonwering bedienen. Onze technologie maakt koppelingen mogelijk met andere merken en systemen en is de perfecte basis voor technisch beheer op afstand, al dan niet via de cloud.

Het unieke van Elbo
  • Alle systemen geïntegreerd
  • Centraal beheer op afstand
  • Maatwerk op woningniveau
  • Voor nieuwbouw en renovatie, grote en kleine complexen, luxe en sociale woningbouw
Extra comfort op woningniveau
Het sterke van onze oplossingen is dat ze een even stabiele als flexibele basis bieden waaraan je per woning componenten en functionaliteiten kunt toevoegen. Bijvoorbeeld om woningen levensloopbestendig te maken. Zo is het eenvoudig te regelen dat iemand die minder mobiel is geworden, zijn deur op afstand kan controleren en openen. Ook kun je video-intercom via internet koppelen met andere diensten. Bijvoorbeeld om te beeldbellen met de receptie of huismeester of direct te linken met andere zorg- en gemaksdiensten die worden aangeboden via de cloud. Dat laatste spreekt even goed jongere generaties aan. Allemaal extra opties die u huurders kunt aanbieden, met het oog op de toekomst.

Oplossingen die uw beheerders ontzorgen
Onze systemen zijn bewezen stabiel en eenvoudig te installeren. Bovendien zijn ze geschikt voor centraal beheer (op afstand) en voorzien ze in slimme functionaliteiten op het gebied van sleutel- en propertymanagement. Uniek zijn de vergaande mogelijkheden tot systeemintegratie. Zelfs het liftmanagement kan worden gekoppeld aan video-intercom en toegangscontrole. Andere pluspunten: minder onderhoudskosten en een uitzonderlijk laag uitvalpercentage. Zo maakt Elbo het beheer van uw portfolio stukken eenvoudiger én voordeliger.

De oplossingen van Elbo | (Video)intercom, Woningautomatisering & Toegangscontrole

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...

Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

Een brandveilige woning is van levensbelang. Gemeenten, Woningcorporaties ...