Econtro

Econtro

Bezoekadres
Industrieweg 69
8071 CS Nunspeet
Contactgegevens
Telefoon: 0341 - 48 20 01
Grip op je technische systemen - Econtro brengt het samen.

Econtro transformeert remote management, monitoring en energiebeheer met een helder, merkonafhankelijk platform. Onze gebruikersvriendelijke dashboards presenteren een diversiteit aan systemen in één oogopslag, van warmtepompen tot energieopslag.

Voor servicepartijen biedt Econtro een geïntegreerde oplossing voor modern beheer en real-time monitoring van alle technische systemen. Wij maken het beheren van de vastgoedportefeuille eenvoudig, efficiënt en toekomstbestendig.

Installateurs profiteren van onze slimme energiesturingen, die zelfs in woningen met beperkte netaansluitingen (1x25A) duurzame oplossingen mogelijk maken. Onze technologie optimaliseert het energieverbruik door grootverbruikers (warmtepomp, boilervat intelligent aan te sturen en de belasting te spreiden.

Woningcorporaties krijgen met Econtro volledige controle en inzicht over hun vastgoedportefeuille. Van onderhoudsstatus tot energieverbruik, ons merkonafhankelijk portaal plaatst de regie stevig in handen van de corporatie.

Voor bewoners resulteert Econtro in optimaal comfort tegen de laagste kosten. Door slimme energiesturingen - rekening houdend met dynamische energieprijzen, zonne-opbrengsten en het weer - wordt efficiëntie en comfort verhoogd.

Onze oplossing, bestaande uit het Econtro-platform en de Econtro-hub, wordt exclusief aangeboden via B2B-kanalen. Econtro beperkt zich niet tot bovenstaande scenario’s en staat open voor innovatieve toepassingen die aansluiten bij specifieke behoeften.

Neem voor meer informatie contact op via www.econtro.eu

Foto's van Econtro

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...

Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...

NCCW is al 50 jaar de betrouwbare partner voor woningcorporaties op het gebied van ERP-softwareoplossingen ...