Econtro

Econtro

Bezoekadres
Industrieweg 69
8071 CS Nunspeet
Contactgegevens
Telefoon: 0341 - 48 20 01
Grip op je technische systemen - Econtro brengt het samen.

Econtro transformeert remote management, monitoring en energiebeheer met een helder, merkonafhankelijk platform. Onze gebruikersvriendelijke dashboards presenteren een diversiteit aan systemen in één oogopslag, van warmtepompen tot energieopslag.

Voor servicepartijen biedt Econtro een geïntegreerde oplossing voor modern beheer en real-time monitoring van alle technische systemen. Wij maken het beheren van de vastgoedportefeuille eenvoudig, efficiënt en toekomstbestendig.

Installateurs profiteren van onze slimme energiesturingen, die zelfs in woningen met beperkte netaansluitingen (1x25A) duurzame oplossingen mogelijk maken. Onze technologie optimaliseert het energieverbruik door grootverbruikers (warmtepomp, boilervat intelligent aan te sturen en de belasting te spreiden.

Woningcorporaties krijgen met Econtro volledige controle en inzicht over hun vastgoedportefeuille. Van onderhoudsstatus tot energieverbruik, ons merkonafhankelijk portaal plaatst de regie stevig in handen van de corporatie.

Voor bewoners resulteert Econtro in optimaal comfort tegen de laagste kosten. Door slimme energiesturingen - rekening houdend met dynamische energieprijzen, zonne-opbrengsten en het weer - wordt efficiëntie en comfort verhoogd.

Onze oplossing, bestaande uit het Econtro-platform en de Econtro-hub, wordt exclusief aangeboden via B2B-kanalen. Econtro beperkt zich niet tot bovenstaande scenario’s en staat open voor innovatieve toepassingen die aansluiten bij specifieke behoeften.

Neem voor meer informatie contact op via www.econtro.eu

Foto's van Econtro

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...

Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...

Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...

Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...

Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt ...

Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...