Cegeka-dsa

Cegeka-dsa

Bezoekadres
Bastion 4
3905 NJ Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 41 08 00

Thuis in sociaal vastgoed

Cegeka-dsa levert software en services voor de vastgoedmarkt. We willen actief bijdragen aan het efficiënter, klantgerichter en transparanter maken van vastgoedorganisaties. We doen dat samen met onze klanten, partners en adviseurs. En benaderen ICT van buiten naar binnen, niet andersom. Samen vernieuwen noemen we dat. Daarnaast zijn we in staat om onze klanten vanuit één onderneming (Cegeka Groep) outsourcingdiensten aan te bieden. Zo kunnen we onze klanten breed ontzorgen.

Met Dynamics Empire bieden we een integrale totaaloplossing om de operationele bedrijfsprocessen van vastgoedorganisaties optimaal te ondersteunen. Met Microsoft Dynamics NAV als ERP. En aanvullende integrale modules voor Klantenservice, Ketensamenwerking, Mobility, BI en DMS. Flexibel in te richten en eenvoudig te beheren. Zie de brochure voor meer informatie over onze oplossing of bekijk de uitgebreide productinformatie op http://www.cegeka-dsa.nl/producten/.

Foto's van Cegeka-dsa

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

De QuatroSpect verandermethodiek en technologie helpt de corporatie sector beter te presteren ...

Innovateam creëert d.m.v. creativiteit en innovativiteit oplossingen voor verschillende maatschappelijke problemen ...

Dutch Solar Systems BV (DSS BV) is opgericht in 1998. Onze groothandel in duurzame...

Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld...