Caparol (DAW NEDERLAND)

  1. Leveranciers »
  2. Isolatie »
  3. Caparol (DAW NEDERLAND)

Caparol (DAW NEDERLAND)

Bezoekadres
Koperslager 2
3861 SJ Nijkerk
Corr.adres
Postbus 1122
3860 BC Nijkerk GLD
Contactgegevens
Telefoon: 033 - 247 50 00
Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging vol vertrouwen aan te pakken. Dat doen we niet alleen met superieure verf voor de professionele markt, maar ook met kennis, ervaring en betrokkenheid.

De wensen en omstandigheden van de klant vormen voor Caparol altijd het uitgangspunt bij het ontwikkelen van producten en het formuleren van adviezen. De kwaliteiten van eersteklas verf komen alleen tot hun recht op basis van een gedegen, deskundig advies. En andersom. Om die reden zijn de producten van Caparol uitsluitend verkrijgbaar via de professionele verfgroothandel. De combinatie van de productkennis van onze eigen mensen en de specifieke expertise van onze handelspartners vormt een garantie voor topkwaliteit.

Onder het merk Caparol zijn naast muurverven ook lak, beits, vloercoatings en decoratieve afwerkingsproducten verkrijgbaar. Caparol is onderdeel van DAW NEDERLAND B.V. De onderneming is sinds 1969 actief op de Nederlandse markt en voert naast Caparol de merken Disbon (bouwchemische producten voor vloeren, daken, beton en bescherming tegen water) en Capatect (gevelisolatiesystemen). 

De inhoud van een onderhoudsadvies van Caparol is altijd gericht op zekerheid voor de lange termijn. Zekerheid over kwaliteit en zekerheid over kosten. Op die manier brengen we systemen op basis van prestatie-eisen tot stand die perfect passen in het streven naar resultaatgericht vastgoedonderhoud.

Een producent van verf heeft een verantwoordelijkheid die verder gaat dan het realiseren van economische en commerciële doelstellingen. Bij Caparol nemen we de effecten van onze producten op mensen, natuur en milieu serieus. Duurzaamheid is al tientallen jaren een van onze voornaamste ondernemingsdoelstellingen.

Foto's van Caparol (DAW NEDERLAND)

Beschikbare video van Caparol (DAW NEDERLAND)

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...

Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...

Direct alarmering. Waar u ook bent.

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...