BB Woningopruiming Zoetermeer

  1. Leveranciers »
  2. Overigen »
  3. BB Woningopruiming Zoetermeer

BB Woningopruiming Zoetermeer

Bezoekadres
Eerste Stationsstraat 162
2712 HM Zoetermeer
Contactgegevens
Telefoon: (079) 361 22 36 / (06) 105 17 400

BB Woningopruiming Zoetermeer is werkzaam in de zakelijke dienstverlening  en gespecialiseerd in het ontruimen van kantoor en bedrijfsruimten, werkplaatsen, bedrijfsloodsen, fabrieken en het vertrouwde adres voor het ontruimen van hotels/horecagelegenheden en winkels.

BB Woningopruiming Zoetermeer kan tevens zorgdragen voor archiefvernietiging, systeemwanden en/of plafonds demonteren, machines ontmantelen, herstelwerkzaamheden en verwijderen van vloerbedekking of lijmresten. Tevens hebben wij een speciale service voor het verwijderen van illegale stort.

Indien u de (resterende) inboedel ter verkoop wilt aan bieden kunnen wij hierin middels onze contacten bemiddelen.

Wij werken voor o.a. vastgoedbeheerders, bedrijfsmakelaars en uiteraard rechtstreeks voor het bedrijfsleven.

Naast het ontruimen en schoon opleveren van het project komt het regelmatig voor dat ook de tuin of het terrein rondom het project weer toonbaar gemaakt moet worden, o.a. bomen, heggen, struiken of bosschages snoeien, gazon maaien en onkruid wieden of mos verwijderen dmv hogedrukreiniging.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner en werken tot volle tevredenheid voor bedrijven en instellingen in de volgende sectoren/gebieden.

Woningbouwverenigingen/corporaties
Gemeentelijke woningbedrijven
Verzorgingshuizen
Bejaardenhuizen
Makelaars
Deurwaarders
Verhuurders (bedrijfs) onroerend goed
Advocaten/curatoren
Notarissen

BB Woningopruiming Zoetermeer heeft een spoedservice dit betekent dat wij direct met ontruimen kunnen beginnen en in de meeste gevallen de opdracht binnen 24 uur hebben uitgevoerd.

 

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Al meer dan 60 jaar produceert en levert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie ...

Dakdekkers van Kewodak staan al meer dan dertig jaar bekend om hun ervaring, service en kwaliteit. Wij denken in oplossingen ...

Ortec Finance ondersteunt woningcorporaties door het bevorderen van professionaliteit en het faciliteren van ...

BI specialist voor de sociale woningbouwsector ...