Atlantic-Fujitsu

  1. Leveranciers »
  2. Verwarming en Ventilatie »
  3. Atlantic-Fujitsu

Atlantic-Fujitsu

Bezoekadres
Landjuweel 25
3905 PE Veenendaal
Contactgegevens
Telefoon: 0318 - 54 47 00
Groupe Atlantic
Groupe Atlantic, opgericht in 1968 in Frankrijk, heeft een sterke, op mensen en productie gerichte bedrijfscultuur. De groep is uitgegroeid tot marktleider met 19 productiesites en 15 commerciële vestigingen in Europa en het Midden-Oosten, goed voor een jaaromzet van meer dan 1,5 miljard euro. Onder het multi-merk Atlantic-Fujitsu worden duurzame verwarmingsoplossingen ontwikkeld en geproduceerd voor woningen en commerciële toepassingen. De Atlantic-Fujitsu warmtepompen en warmtepompboilers behoren tot de beste ter wereld en voldoen aan de nieuwe Europese milieunormen.

Productaanbod
Atlantic-Fujitsu staat voor “Heating, Cooling, Caring”. Ofwel hightech klimaatoplossingen die een maximaal comfort opleveren met een minimum verbruik aan primaire energie.

Lucht-lucht warmtepompen en airconditioning
Met het programma ucht /lucht warmtepompen wordt duurzame energie omgezet in warme of koele lucht die middels AircoHeaters gelijkmatig verspreid wordt in een kantoor, winkel, restaurant, hotel, villa, of andere ruimte. In combinatie met onze Orcon ventilatie units met WTW is dit helemaal ideaal. Deze integrale energiezuinige binnenklimaatoplossing biedt een lage EPG, een hoge BREEAM score, een lage energierekening en een maximaal comfort voor de eindgebruiker!

Single Split systemen
Onze AircoHeaters bieden een hoog comfort in combinatie met een hoog rendement in zomer èn winter. Bij -10°C zijn ze onverslaanbaar qua geleverd warmtevermogen. U heeft de keuze uit meer dan 50 types en modellen.
Naar de Single Split systemen

Multi Split systemen
Van één tot acht ruimtes, gezinswoning of kantoor. Bij Atlantic-Fujitsu vindt u altijd een gepaste oplossing voor uw project. Multi Split systemen werken voor 90% in deelbelasting en onderscheiden zich door een zeer laag elektriciteitsverbruik bij deelbelasting.
Naar de Multi Split systemen

VRF systemen
Het Airstage VRF programma biedt een oplossing op maat voor grote kantoren, winkels en utiliteit. Steeds met onze 3 garanties: installatie- en gebruiksgemak, klimaatcomfort en energie-efficiëntie.
Naar de Airstage VRF systemen

Luchtbehandeling
Als aanvulling op de warmtepompsystemen, bieden wij een aantal hoog-kwalitatieve oplossingen voor luchtbehandeling, zoals de Freeverter DX-regeling.
Naar de luchtbehandling systemen

Lucht-water warmtepompen
Met een Atlantic-Fujitsu lucht/water warmtepomp baadt u in comfort. De buitenunit pompt met een hoog rendement natuurlijke warmte in het water voor afgifte aan radiatoren, convectoren en vloerverwarming. Door toepassing van een boiler kunt u bovendien het gehele jaar door genieten van warm tapwater. Onze lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen.
Naar de warmtepomp systemen

Warmtepompboilers
Met een Atlantic warmtepompboiler kunt u en energiezuinig baden en douchen. De geïntegreerde warmtepomp neemt warmte op uit de buitenlucht en geeft deze af aan het tapwater in de boiler. De toestellen beschikken over tal van innovatieve functies en zijn compatibel met zonne-energie (fotovoltaïsche panelen of zonnecollectoren) en ketels (middels ingebouwde spiraalwisselaar).

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...

Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Hagemans Vastgoedonderhoud staat voor Vitaal Vastgoed. Voor woningen en gebouwen die doen waarvoor ze bedoeld ...

Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...