ALUTHERM Heating

 1. Leveranciers »
 2. CV »
 3. Fabrikant cv ketels »
 4. ALUTHERM Heating

ALUTHERM Heating

Bezoekadres
Craenakker 5
5951 CC Belfeld
Contactgegevens
Telefoon: 077 - 303 19 76
Hybride COnnect2
Alutherm Heating is een bedrijf met jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Alutherm een hybride warmtepomp ontwikkeld, de Hybride COnnect2, wat dé oplossing is voor verduurzaming binnen de bestaande utiliteitsbouw!

De ontwikkeling van de Hybride COnnect2 is tot stand gekomen in een strategische samenwerking met LG Benelux. De hybride warmtepomp is een combinatie van een HR CV-ketel en een lucht-water warmtepomp. Compleet met slimme besturing is het de oplossing bij ketelvervanging of renovatieprojecten in de bestaande bouw; appartementen, utiliteit, zorginstellingen en bij gebouwen die niet volledig van het gas af kunnen en toch willen verduurzamen.
Hier biedt de HybridCOnnect2 een mooi alternatief voor all electric, waar onze hybride compatibel mee is. Daarnaast kun je op een eenvoudige en voordelige manier naar een hoger energielabel en realiseer je tot 50% CO2 reductie. Dit geeft een aanzienlijke rendementsverbetering. Ook is service in het veld voor onze klanten gegarandeerd waardoor u verzekerd bent van een goed werkend product!

Het systeem levert een goede energie- en CO2 besparing op terwijl de investerings- en installatiekosten minimaal zijn vanwege het eenvoudig aansluiten op de bestaande installatie. Hierdoor is een terugverdientijd van 3 tot 5 jaar in veel gevallen haalbaar.

Hybride COnnect2 Waarom?
 • De Hybride COnnect2 heeft een slimme besturing die er op gericht is de warmtepomp en de HR CV-ketel optimaal te laten samenwerken.
 • De Hybride COnnect2 is de toekomst, het is mogelijk het systeem om te bouwen naar gebruik op waterstof en all electric.
 • Aansluitbaar op aanwezige beheersystemen.
 • Gepatenteerde techniek.
 • Hybride systeem vermogen van 120kW tot 1500kW (warmtepomp vermogen van 32kw tot 560kW).
 • Beschikbaarheid van geavanceerd reken- en besparingstool.
 • Plug & Play. Eenvoudig aan te sluiten als een CV-Ketel.
 • Het is technisch niet altijd mogelijk om over te stappen naar all electric.
Vraag voor meer informatie door een bericht te sturen naar info@aluthermheating.nl of bel + 31 (0) 77 303 19 76.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...

Van dak naar duurzame energiecentrale ...

DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...

Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...

Risicomanagement bij woningbouwcorporaties is vast goed!

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...