Vul hieronder uw zoekopdracht in (leverancier, product of dienst), voor het vinden van de juiste leverancier, product of dienst.

Kies een categorie

Klik op één van de volgende categorieën om leveranciers binnen deze categorieën te tonen:

oranjedak

Oranjedak

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering, als het gaat om dakbedekkingen, zonnepanelen, groendaken, valbeveiliging en dakonderhoud. Met ruim 40 jaar ervaring, 5 vestigingen en ruim 200 professionals heeft Oranjedak zich inmiddels als betrouwbare partner ontwikkeld op landelijk niveau.

Oranjedak gaat verder waar het voor andere bedrijven vaak stopt: wij beheersen diverse  expertises, zoals zonnestroomsystemen, Energydaken en valbeveiliging. Door dit in combinatie en in “eigen huis” uit te voeren wordt de klant compleet ontzorgt en sluiten de oplossingen en werkzaamheden nauwgezet op elkaar aan.

Ontzorgconcept voor Woningcorporaties
Woningcorporaties staan voor de opgave hun vastgoed te verduurzamen, zij moeten inzetten op energiebesparing en energieopwekking. Met het installeren van zonnepanelen op hun vastgoed wordt een stap in de goede richting gezet. Oranjedak verzorgt een optimaal ontwerp en goede afstemming van alle componenten om een zo hoog mogelijk rendement van de PV panelen te realiseren. Oranjedak heeft hiervoor een totaal ontzorgconcept ontwikkeld, waarbij middels een eigen ontwikkeld klantenportaal direct contact wordt  gehouden met de huurder betreft afspraken over installatie, gebruikersinstructie, beantwoorden van vragen en oplossen van problemen. Na installatie is de opbrengst van eigen zonnepanelen te volgen. Het is belangrijk om ook de huurder zoveel mogelijk betrokken te houden bij het aanleggen van de zonnepanelen, maar ook achteraf na de installatie.

Een veilig ontwerp van het dak
Bij het ontwerp van een dak en eventueel zonnepanelen dient er eveneens rekening gehouden te worden met het veilig kunnen onderhouden van het dak en installaties die op het dak staan. Samen met het zusterbedrijf Valprevent kan Oranjedak een optimaal en een veilige oplossing bieden voor daktoetredingen en werkzaamheden op hoogte.

Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen op onze websites: www.oranjedak.nl, www.oranjedaksolar.nl, www.valprevent.nl of neem contact op met een van onze adviseurs: D. de Jonge 06-10121665

     
Meer informatie

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister

dab-pumps-bv
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...
zoontjens
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...
nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...
duco-ventilation-sun-control
Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...
adviesbureau-van-de-poel
weckx-bv
Direct alarmering. Waar u ook bent.