Vul hieronder uw zoekopdracht in (leverancier, product of dienst), voor het vinden van de juiste leverancier, product of dienst.

Kies een categorie

Klik op één van de volgende categorieën om leveranciers binnen deze categorieën te tonen:


Wolters Vastgoedonderhoud BV

Wolters vastgoedonderhoud is een echt familiebedrijf. In de afgelopen 80 jaar zijn zij uitgegroeid van een eenmansschildersbedrijf tot een multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf met zo’n 100 medewerkers. Wolters BV bestaat momenteel uit vier zelfstandig operende bedrijven: Wolters Schildersbedrijf, Wolters Totaal Vastgoed Onderhoud, Wolters & Ovink Restauratie-Decoratie en Wolters Totaal in Kleur & Materiaal.

Een onderling nauwe samenwerking tussen de vier bedrijven maakt dat ze elkaar versterken en complementeren in vele facetten. Het gebruik van moderne materialen, gereedschappen en innovatieve technieken gaan hierbij hand in hand met ambachtelijke technieken en vakkennis. Innovatief beleid en vooruitstrevende ontwikkeling zijn de kernwaarden binnen Wolters BV. Hierbij staan respect, vertrouwen en de klant centraal. Deze kernwaarden en de ruim 80 jaar ervaring op zowel uitvoerend als adviserend vlak maken Wolters BV de juiste keuze voor zowel de zakelijke als de particuliere markt!

Wolters Totaal Vastgoed Onderhoud is de partner die meedenkt over uw vastgoed. Wij nemen u de zorg voor uw vastgoed uit handen op het gebied van meerjaren-onderhoudsplannen én de totale uitvoer van onderhoud. We hebben meer dan 80 jaar ervaring als uitvoerend onderhoudsbedrijf en zijn gespecialiseerd in planmatig- en resultaatgericht vastgoed-onderhoud (RGVO). Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om uw vastgoed zowel esthetisch als technisch op het door u gewenste niveau te brengen en te behouden, afgestemd op de vastgestelde exploitatietermijn.

Hierbij houden we uiteraard rekening met de bewoners en gebruikers van uw vastgoed, dit om hinder tijdens onderhoud tot een minimum te beperken. Wolters Totaal vastgoed onderhoud opereert landelijk en tot haar opdrachtgevers behoren onder andere: beleggers, gemeenten, instellingen, overheidsinstanties, vve’s, vve-beheerders en woningbouwcorporaties.

Meer informatie

Word lid en profiteer

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Reparatie en Onderhoud van kunststof/aluminium ramen en deuren ...

De digitale oplossing voor het beheren van grootschalig planmatig woningonderhoud ...

Fermacell BV, onderdeel van Xella International GmbH, is actief op de internationale bouwstoffenmarkt ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal)...

BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...

Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten.