Hieronder kunt u uw zoekopdracht verfijnen door de checkboxen aan of uit te vinken.
Zo kunt u makkelijk zoeken tussen woningcorporaties en werkzame personen.

Kies een provincie

Klik op één van de volgende provincies om woningcorporaties binnen deze provincie te tonen:

daiwa-house-modular-europe-jan-snel-bv

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV

Goede woonoplossingen voldoen aan alle wensen van de opdrachtgever. Perfecte woonoplossingen bieden toekomstige bewoners ook een comfortabel thuis. Ontwikkeld in harmonie met mens en maatschappij, met oog voor de toekomst. Want een comfortabele, gezonde en toekomstbestendige woonomgeving maakt dromen waar. Daiwa House Modular Europe bouwt mee aan die dromen. Samen met opdrachtgevers, bewoners, leveranciers en onze mensen. We brengen decennialange ervaring samen in duurzame woonoplossingen van hoge kwaliteit.

Binnen Daiwa House Modular Europe smelten de expertises van Daiwa House Group en Jan Snel samen. Met ruim 60 jaar ervaring in de Benelux en 50 jaar op internationaal niveau maken we het verschil met geïndustrialiseerd en modulair bouwen. Het beursgenoteerde Daiwa House Group en Jan Snel, een van de grootste spelers op het gebied van modulaire en duurzame bouwoplossingen in Europa. Samen kunnen we met een breed scala aan woonoplossingen in uiteenlopende woonwensen en -behoeftes voorzien. Voor onze opdrachtgevers én de toekomstige bewoners. Als organisatie met Europese en Japanse wortels staat de relatie tussen mens en maatschappij centraal in alles wat we doen. Ook in onze manier van bouwen. Met aandacht voor de toekomst.

Deze ambities hebben we niet zomaar. De vraag naar slimme en duurzame huisvestingsoplossingen in Europa groeit onverminderd door. Door onze wereldwijde expertise samen te brengen hebben we de mogelijkheid om aan deze vraag tegemoet te komen. En onze ambities zijn groot. Op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en innovatie. Met onze woonoplossingen zijn we voorloper op de Europese markt van geïndustrialiseerd modulair bouwen.
Meer informatie

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister

pre-lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
falco-bv
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...
awb
AWB, onderdeel van de Vaillant Group ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt totaaloplossingen ...
ivvd-opleidingscentrum-studio
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...
dom-nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...
zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...