Hieronder kunt u uw zoekopdracht verfijnen door de checkboxen aan of uit te vinken.
Zo kunt u makkelijk zoeken tussen woningcorporaties en werkzame personen.

Kies een provincie

Klik op één van de volgende provincies om woningcorporaties binnen deze provincie te tonen:

flynth

Flynth

Nieuwe woningwet vraagt om een heldere proactieve aanpak

Samen invulling geven aan de nieuwe corporatiesector
Met de invoering van de nieuwe Woningwet vindt er een herstructurering van uw corporatiestelsel plaats. Op alle vlakken moet er veel veranderen om de bedrijfsvoering effectiever te maken en om te voldoen aan alle eisen van de nieuwe wet- en regelgeving. Flynth weet hoe. Het is time 2 change!

Omslag in de branche
De economische crisis, de nieuwe eisen vanuit het ministerie, de Woningwet maar zeker ook de maatschappelijke discussie hebben een omslag in de branche bewerkstelligd. Een verandering waar alle woningcorporaties mee aan de slag moeten om op korte termijn aan alle nieuwe eisen en wensen te voldoen. Alle reden om kennis met ons te maken; met onze innovatieve manier van werken en natuurlijk ook met onze specialisten die u graag helpen om de juiste stappen te nemen.

Lage kosten, het beste resultaat
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB. Voor compactere bedrijven en organisaties bieden we gegarandeerd een passende dienstverlening om het beste resultaat te bereiken en uw kosten zo laag mogelijk te houden. Of het nu gaat om shared services, online dienstverlening, even kort overleg (in veel gevallen is er één van onze vestigingen bij u in de buurt) of daadwerkelijk ondersteuning bij u op kantoor. Wij bieden de juiste kennis en hulp.

Ervaring en expertise
Gedreven door de ervaring in verandermanagement en de expertise op fiscaal, juridisch en financieel gebied hebben we voor woningcorporaties alles in huis om én strategisch de juiste keuzes te maken én uw financiële huishouding snel op orde te krijgen voor de nieuwe Woningwet. Zo kunnen we samen de vereiste maatschappelijke en financiële verbeteringen realiseren. Op maat en op tijd!

Kosten besparen op ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid
Naast de regelgeving rondom de nieuwe Woningwet, zal ook het beheersen van ziekteverzuim en het terugdringen van arbeidsongeschiktheidskosten hoog op uw agenda staan. Zieke werknemers kosten woningcorporaties veel geld. De adviseurs van Flynth Arbeidszorg bieden u voor uw complete arbo-problematiek een effectieve oplossing. Wanneer u niet of nauwelijks ziekteverzuim binnen uw bedrijf heeft, zijn er niet of nauwelijks kosten voor verzuimadvisering en arbodienstverlening. Uniek is dat de gegevens vanuit uw online salarisadministratie gekoppeld zijn aan het online ziekteverzuim systeem. Dit leidt tot meer efficiency en minder kans op fouten.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze aanpak en hoe we samen met u invulling geven aan uw toekomst? Neem contact op met Fons Overwater via (0297) 51 53 00 of fons.overwater@flynth.nl.

Meer informatie

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister

storax-bv
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...
valprevent-bv
Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...
crew-b
Wij verbinden bestaand en nieuw vastgoed met BIM in de beheerfase ...
ed-academy
Dé meest ervaren en vernieuwende trainer in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én dakveiligheid ...
bsh-huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
forbo-eurocol-nederland-bv
Uw partner voor zorgeloos woonplezier ...